entry berair mata .

8:04:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments

assalamualaikum...hai...
benar la ape yang org pernah kata dulu...

"best friend jarang akan ada gambar mereka bersama"

haa...macam tu jugak aku...penat aku selongkar pendrive...almaklum la kan lappy aku yang baru dah kena curi..*babibangsatbangangpunyacibaimamattuakusumpahanakyangbinikaukandungkeluarmacambabi*

yaa...maaf atas kekasaran bahasa sebentar tadi...sakitnya hati tu sampai sekarang masih terasa dekat jantung hati perasaan aku ni...sedih...sekejap sgt aku dgn lappy aku...*mata berair
yes! back to the topic...aku..tak tau la org lain...tp aku mmg ade masalah simpan gambar dgn org yg dipanggil sahabat...ye...sahabat aku...org yg paling aku syg tapi langsung xde kenangan dgn dorang...ohh...kenapa jadi mcm ni...
*tisu tisu tisu

by the way...aku malas nak cakap panjang2...aku cume nak cakap yang aku sayang sgt dorang ni...bila rasa nak give up...aku akan cari dorang...lepas semua masalah kat dorang and I'm FREE !! yes...sounds like selfish...but maaf...aku x boleh hidup tanpa dorang...

 Aen Fadhilah
-friends since standard 1 till now =)

Syifa' Azhar
-friends since 2008, never be together but always be there for each other.

Hidayah Zakaria
- friends since 2008 , dunno why we can close to each other

Nasyitah Sulaiman
-friends since standard 1, close started from Form 3, always can sense when I'm crying .. yes .. she is ..

see ? betul x aku cakap...aku cuma ada gambar dorang...tp takde lgsg gambar bersama...sedih !


p/s : airmata...tak dapat gambarkan betapa aku rindukan dorang semua...it's been long..long...long...time ago when we meet each other ... :'(



You Might Also Like

3 comments:

  1. okay! awak da berjaya buat saya mengalirkan air mata... saya rindu awak jugak la.. huu T_T bila lah lagi dapat gomol-gomol dgn awak.. huuu

    p/s: saya tertanya2 gak , kat mana la gambar ini di ambil.. di kopitiam kan? comel jugak saya neh kan.. hee :D mohon copy. hee :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hohoho..kan awak dah keja dekat sini...wee ~~
      nanti kita jumpe la kan !! :)

      a'ah...dekat kopitiam yg atas tuh...time ni baru nak amik BP yg dah siap binding !

      sila la mengopy... =)

      Delete
  2. This is my fav entry! Wewowewo. Loveyou sallu mucho mucho *tiru ayt kau❤💋👑💘👉👈

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!