Aku BAD MOOD !

4:14:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

hai...*lemah longlai...

arini nak kongsi sumting dgn korang...
aku bengang gila orang salahkan aku padahal benda tu x pernah aku buat !
sakit kot hati aku...kalau cakap baik-baik takpe...ni dok maki hamun aku...
derr...kot la kau bos ker, engineer ke, site engineering ke or even kau project manager...
aku takde nak kisah sangat la...

aku kerani...buat kerja bodoh-bodoh...taip itu ini...
so..? hina sangat la cerita kau sekarang...?

demmit!

benda jadi bodoh bila orang bodoh tak nak mengaku bodoh!


notakaki : maaf atas kekasaran budi bahasa yg terlampau .. aku betul-betul hilang mood nak kerja ..

You Might Also Like

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!