Thursday, May 31, 2012

Aku BAD MOOD !

hai...*lemah longlai...

arini nak kongsi sumting dgn korang...
aku bengang gila orang salahkan aku padahal benda tu x pernah aku buat !
sakit kot hati aku...kalau cakap baik-baik takpe...ni dok maki hamun aku...
derr...kot la kau bos ker, engineer ke, site engineering ke or even kau project manager...
aku takde nak kisah sangat la...

aku kerani...buat kerja bodoh-bodoh...taip itu ini...
so..? hina sangat la cerita kau sekarang...?

demmit!

benda jadi bodoh bila orang bodoh tak nak mengaku bodoh!


notakaki : maaf atas kekasaran budi bahasa yg terlampau .. aku betul-betul hilang mood nak kerja ..

No comments:

Post a Comment

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!