Spontaneous Thursday ! #1

3:10:00 PM Sally Samsaiman 0 Comments

hello hello .
firstly nak ckp yang bos xde! HAHAHAHH...bermaharaja raja sultan la aku kat office ni...kau ade ?
hari ni jadi drebar dgn cik atd fadzil...g hambik bos yg gatal g service keta dia...jauh nun dekat cheras..
(kau bajet cheras tuh macam London jauhnya?)
haihh laa...so,bermula la degan mencari di google map,bertanya org...sebab x penah dongar la gamoknya nama tempat tuh...*dan dan jer gatal nak google map bagai* so, bermula la pengembaraan kami mcm cite Geng Upin Ipin tuh...hahahha...berjalan la menaiki kereta pinjam yg xde aircond tuh...nasibla bos,kami xpe xde aircond,bos? hahaha...sampai dekat MRR2 yg lengang tuh...jalan jalan jalan...sampai x jumpe jalan...bos yg baik hati tuh pon call kami...

"dapat jumpe jalan tak ??"
"xde la bos,belah mana ni ?"
"jalan jer straight...nnt nampak saya..."
"iyela..iyela..."

jalan depan punya depan lg dan depan sampai hbs depan...nmpk la dia tersadai dekat bus stop...berdiri tgu kami...haaa...dgn sopan dan santun penuh tatatertib,dia pon naik...bla bla bla...dia nmpk cik atd punya meter minyak yg lemah longlai ke arah E..hahahha...dia pon suh la poie berenti kat petrol station yg bernama petronas..


yeayhhh ! dia isi minyak kereta RM50 ! kereta mmg sangat gembira dan kenyang...kami ? senyum jela ...

p/s : Kami ikhlas la bos ! xyah nak belanja belanja bagai... :)

You Might Also Like

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!