Thursday, December 29, 2011

yehaaa...KL Tower !

helo.helo.helo.
entry dah lapuk dah pun...just nak share moment g makan dekat retoran dok main putar2 kat menara KL tuh :)
last 22nd December la kitorang g makan...bos yg hensem dan baik hati ni yg belanja...
incik Jamsari :)

HAHAHAHHA...dah jgn nak dok ngadap sgt bos tuh...meh dengar org nak sambung cite neh...haa...best kan...kitorang keluar office awal nak g mkn...pukul 11.30 dah keluar...hehehe...sampai blk office pukul 3 pm...lama x?? mmg heaven la kan x payah nak rajin2 kerja...huhuhu...
bak kata bos,"sekali setahun jer..."
korang pikir x ape yg aku pikir?? hahhaha...YESS ! tahun depan akan ade lg mkn2 besar camni !!! yeayhhh...
mmg makan...makan...dan makan...dan membesar la sally dengan gembiranya...
haaa...lupe nak tunjuk muka bos yg comel lg sorang...
Incik Fauzi *comel kan ?

korang ade bos sempoi camni ?? xde kan... :)
hahahah...best dapat bos yg sempoi mcm dorang...**kena puji lebih...nak mkn sedap lagi..hahahha
sudah la dgn bebel yg byk ni...tgk gmbr jer ok ?


 OK...dah la tuh...internet poblem ni...lembap kalahkan sipot sipot ... :)

No comments:

Post a Comment

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!