Tuesday, December 8, 2020

Jana Pendapatan Di Musim Pandemik Dengan Venyss

Diam tak diam dah hampir setahun kita hidup dengan norma baharu kerana pandemik Covid 19, dan diam tak diam 2020 pun dah hampir sampai ke penghujungnya. Tak dinafikan ramai yang terkesan, ada yang dibuang kerja, hilang mata pencarian, dan pelbagai kesukaran hidup. Harapnya kita semua kekal kuat dan berjaya mengharungi segala ujian ini.

Jana Pendapatan Di Musim Pandemik Dengan Venyss



Venyss menawarkan produk berasaskan perak, keistimewaan mereka salah satunya melibatkan ukiran nama, dan mereka juga menawarkan servis baikpulih aksesori perak.

Bagaimana Program Usahawan Venyss berfungsi?

Bermula bulan Ogos yang lepas, Program Usahawan Venyss telah membuka peluang untuk mereka yang ingin menjadi usahawan dan membina kerjaya bersama Venyss. Mereka akan rekrut dropship (Venyss Jewelry Consultant), yang mana mereka akan bertindak sebagai wakil Venyss untuk berunding, memberikan nasihat serta membantu prospek atau pelanggan dalam proses membeli dan membuat tempahan aksesori.


Jangan risau jika tiada pengalaman atau tiada pengetahuan dalam bidang jualan sebab pihak Venyss akan membantu dan membimbing mereka merubah diri dan cara berfikir, skil menjual, kelas-kelas pemasaran bonus ada kelas untuk pengurusan emosi, dan kerohanian juga.

Boleh klik kat link ini untuk maklumat lanjut : www.venyss.com.my/venyss-biz-opportunity





Jangan risau, sebab kita tidak akan kekal sebagai dropship (Venyss Jewelry Consultant), pihak Venyss juga menawarkan perniagaan yang boleh menaikkan pangkat dari Dropship ke Stokis, dan seterusnya menjadi Master Stokis serta mendapat PEMILIKAN KEDAI BERKONSEPKAN VENYSS kepada kita. Jangan risau sebab kita takkan pernah rugi kerana TIADA MODAL DIPERLUKAN!!! PENDAFTARAN PERCUMA UNTUK 100 ORANG TERAWAL!!



Jangan lupa klik pada pautan media sosial Venyss :
Facebook: www.facebook.com/venyssofficial
Instagram: www.instagram.com/venyss_official
Twitter: twitter.com/venyss_official
Telegram: t.me/venysspremium
Youtube: bit.ly/VenyssYoutube
Tiktok: bit.ly/VenyssTiktok
Fb Group Usahawan : bit.ly/fbgroupVJC

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN MUAT TURUN E-BOOK
https://bit.ly/ebookvenysssally
 

10 comments:

  1. Nanti nk usha lah dropship tu..zaza ada satu cincin ukir nama ni..ritu tgk rantai tp x terbuat lagi

    ReplyDelete
  2. macam best je.. boleh la nanti tengok-tengok produk dorang..

    ReplyDelete
  3. cantik-cantik aksesori di Venyss ni. bagus juga sistem dia ya. ada dropship. boleh membantu orang yang nak tambah pendapatan .

    ReplyDelete
  4. Untunh siapa yang dapat join percuma tu. Semua material disediakan. Tinggal nak learn and apply je.

    ReplyDelete
  5. Cantiknya design venyss ni sally.. Bagus juga dia buat cmni kan boleh jana pendapatan tme2 pandemik ni

    ReplyDelete
  6. Menariklah boleh jadi dropship, designnya pon cantik-cantiklah

    ReplyDelete
  7. Bagus snagat kan.. Takde pengalaman diajar sampai berjaya.. Tak perlu modal dan dftar percuma.. Fuh

    ReplyDelete
  8. barang mudah jual.. lain dari produk yg ada di pasaran kan.. adik cik en pun dh join ini

    ReplyDelete
  9. Thanks for this information and sharing, will check out more how to earn money.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!