Sunday, October 25, 2020

#BoostYourImmuniTEA with Cane's Tea

Tea anyone?

Honestly kan, Sally bukannya peminat teh, tapi Sally suka je minum teh, kadang tu ada masa mcm ehhh malasnyaaa nak minum kopi, so... I'll have a cup of tea. Green tea, Corn tea, Boba tea... Eh basically all type of tea mmg Sally layan. Most of the time memang akan minum Greentea dan Corn tea yang Sally beli dekat Korea. Ish dah nak habis stok dah then I saw this;



Sally nampak satu iklan #BoostYourImmuniTEA with Cane's Tea, yang best sebab ada 4 jenis teh yang hebat dan wajib cuba antaranya:

🍵 PUER Tea - Dipetik drpd pokok broad-leaf tea, teh paling Sally suka sebab 3 hari Sally lost 1kg 😂 basically teh ni memanaskan badan & membantu penghadaman lepas mkn makanan berminyak. Healthy tummy, healthy me 😋

🍵 White Tea - Teh Putih, kaya dgn polifenol dan asid amino. Ianya bagus utk metabolisma & 🤫🤫 mencerahkan kulit.

🍵 Slimtee - Menggunakan teh Oolong dan gabungan herba, teh ni basically utk detoks, kalau minum, better waktu malam sblm tidur so that bila bangun nnt lebih bertenaga, tak lesu. Ianya membantu mengoptimumkan kecantikkan dan kesihatan. 😚

🍵 Greentea - Antioksida; satu perkataan yg melambangkan teh ni. Daun teh hijau sgt bagus utk menguatkan fungsi tubuh badan. The best among the best ❤️



Andddd GOOD NEWS! Skrg ada promosi #BoostYourImmuniTEA with Cane's Tea; kalau beli 2 kotak Cane's Tea boleh dpt FREE Humidifier (berharga RM45.90), any flavour! Syok kan? Sally pun surely will repurchase PUER Tea soon 😊 oh by the way, it's Halal certified 😉 visit www.purplecane.my untuk membuat pembelian.

@purplecane_tea @canesteabag
#BoostYourImmuniTEA #PurpleCaneTea

No comments:

Post a Comment

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!