Monday, November 16, 2020

WeMedia | Jana Pendapatan Online Tanpa Modal | Segalanya Yang Anda Perlu Tahu!



WeMedia - Hi korang, kebelakangan ini perkataan Jana Pendapatan Online merupakan antara perkataan yang menjadi kegemaran Sally. Jadinya, bila ada peluang baru, Sally takkan lepaskan peluang untuk terjah dan teroka dan semestinya takkan lupa nak kongsikan dengan korang semua.

Terbaru dan yang MASIH HOT lagi ialah aplikasi WeMedia, dimana kita boleh jana pendapatan tanpa mengeluarkan modal pun**

Untuk aplikasi WeMedia, kita hanya perlu LIKE@SUBSCRIBE@FOLLOW - VIDEO DI TIKTOK/YOUTUBE/FACEBOOK/INSTAGRAM

SENANG KE SENANG SANGAT????



Apakah WeMedia ini...??

Basically ianya satu aplikasi yang mana memerlukan kita LIKE@SUBSCRIBE@FOLLOW - VIDEO TIKTOK/YOUTUBE/FACEBOOK/INSTAGRAM yang terpilih di dalam aplikasi mereka. Kebanyakkan video merupakan video daripada Youtuber, Influencer, page yang memerlukan sokongan daripada segi LIKE, SUBSCRIBE, FOLLOW dan sebagainya.

Kenapa yang senang sangat?

- [FREE ACCOUNT - INTERN] 3 task/hari = RM3.60
- Setiap hari hanya perlu buat 3 task. (1 task = RM1.20)
- 30 hari x RM3.60 = RM108
- Kalau rajin, promote.
SETIAP SATU KAWAN YANG REGISTER MENGGUNAKAN LINK KITA, KITA AKAN DIBERIKAN RM3 (TANPA LIMIT) **optional


Susah ke? Minimum kita boleh dapat sehari RM3.60, sebulan RM108 (Maksimum boleh dpt sehari RM192.50, sebulan RM5,775 - jika berminat untuk naiktaraf akaun ke tingkat yang lebih tinggi)

Macam mana nak daftar akaun secara PERCUMA??

LINK REGISTERπŸ‘‡πŸ»
https://www.wemediaa.com/home/register/?i=115470
MASUKKAN CODE SEKIRANYA TIADA DI HALAMAN πŸ‘‰πŸ» 115470






Selepas selesai REGISTER, boleh LOGIN menggunakan nombor telefon dan password yang dah didaftarkan. Kemudian pastikan korang isi PERSONAL INFO dan ACCOUNT BINDING seperti dalam gambar, jangan risau sebab akaun details itu hanya untuk transaksi bila kita nak withdraw duit sahaja. Pastikan buat ID Verification (Upload Facebook Page Screen) dan akan dapat RM5!!



Okay, selepas itu boleh proceed untuk APPLICATION DOWNLOAD seperti dalam gambar, untuk memudahkan buat task nanti. Jangan cari di Google Apps Store ya, memang takkan jumpa.

Kalau korang nak kongsikan peluang ini dengan rakan-rakan atau ahli keluarga, boleh tekan pada pautan INVITE GOOD FRIENDS untuk mendapatkan LINK istimewa korang.

Selepas selesai, dah boleh mula buat task. Seperti mana yang Sally cakap, FREE ACCOUNT - INTERN hanya layak untuk buat 3 task/sehari = RM1.20 x 3 (RM3.60), untuk langkah-langkah nak buat task Sally sarankan korang tengok video di πŸ‘‰πŸ» https://www.wemediaa.com/home/tutorial/tutorial.html untuk lebih faham, kalau nak taip ni takut yang baca pening, yang taip pun pening! HAHAHA

BILA BARU BOLEH KELUARKAN DUIT NI..???

SYARAT WITHDRAW - Genap sahaja RM100 dah boleh withdraw masuk akaun bank sendiri


Di atas ini senarai level yang ada kalau korang nak buat lebih task, dan buat duit dalam jangka masa lebih cepat daripada INTERN level, tapi yang ini kena guna modal sedikit la...tapi Insya-Allah akan bawa pulangan.

BOLEH PERCAYA KE WeMedia INI?

Semua benda ada risikonya, tapi kalau kita buat task yang PERCUMA, daftar pun PERCUMA, jadi apa masalahnya kan? Sally kongsikan sahaja, nak buat atau tidak semuanya bergantung kepada diri sendiri. Mungkin ada yang kata bahaya, risiko kalau ianya scam, tapi tiada risiko kalau kita tidak menggunakan duit sendiri kan?

Kalau ada nak tanya, boleh WhatsApp kalau ada nombor, kalau takde PM je la dekat Facebook naa!

πŸ‘‡πŸ» LINK REGISTER πŸ‘‡πŸ»
https://www.wemediaa.com/home/register/?i=115470
MASUKKAN INVITATION CODE πŸ‘‰πŸ» 115470

13 comments:

  1. hai sally... wemedia ni mcm isharefan je... btw i dh register isharefan...ke sama?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama tapi ianya 2 platform yg berbeza...buat dua-dua, dapat income dari 2...kalau buat salah satu, satu jela dapat

      Delete
    2. hai sally macamana nak tukar nama kat id sosial.saya silap nama sendiri kat id sosial.

      Delete
    3. Hi Bobtiger,

      Rasanya tak menjadi masalah, as long as nama untuk Account Binding tu telly dengan akaun bank. Yg ID Sosial tu xde masalah, tapi kalau ragu-ragu rasanya boleh tanya CS :)

      Delete
  2. Hai Sally, macam mna ya Klau saya dah buat task untuk isharefan dan wemediaa tapi x buat binding account sbb x ade senarai baik Islam kat situu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Uhasuhaa, sadly to informed mmg takde choice utk Bank Islam buat masa ni...sama ada kena buat akaun bank lain atau guna akaun bank org yang boleh dipercayai laa (bawah 18 tahun tak boleh)...utk kepastian boleh chat dgn CS, tp Bank Islam mmg tak boleh guna.

      Delete
  3. Dah join hari tue . Sama macam ishare jugakan .

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, interface dia sama...cuma WeMedia mahal sikit la task dia :D

      Delete
  4. Sally, sy br cuba. Cs mmg x reply lps offce hr? Mksudnya, sy akaun yg asas tu, dah cukup 100,dah boleh keluar duit? Cimb boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup... Wemedia kena minimum RM100 baru boleh withdraw tapi Sally sarankan utk upgrade (rolling guna duit tu) then kumpul blk baru withdraw sbb ada kes yg akaun free kena block lepas try withdraw. Semua bank boleh kecuali Bank Islam

      Delete
  5. hye. nak tnya bole ke buka 2 atau lebih account guna bank card yang sama? thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi! Satu akaun bank boleh register utk 3 nombor, tp setiap nombor kena guna telefon yg berbeza.

      Satu nombor = satu handphone

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!