Sunday, November 8, 2020

EZ Job | Jana Pendapatan Sehingga USD50 Sehari (Updated)


TERKEDU DENGAR BELANJAWAN 2021?

BERSEDIA KE KITA NAK MELANGKAH MENINGGALKAN 2020 YANG PENUH PANCAROBA INI?


Perghhhh...ayat tak boleh nak puitis lagi kan? Ok, untuk edisi buat duit sampingan menggunakan smartphone, kita nak teroka aplikasi EZ Job pula. Untuk korang yang baru berjinak untuk buat task dan sebagainya, masih lagi pening macam mana nak buat task, nak daftar dan sebagainya, jadi harini Sally akan kongsikan cara nak daftar dan cara untuk laksanakan task setiap hari.

Baca: Jom Buat Duit Tambahan Dengan Hanya Menggunakan Telefon! (isharefans)



Dua minggu lepas Sally terjebak dengan isharefans, kali ini Sally nak explore EZ Job pula. Yang penting, tiada risiko kena tipu sebab tak memerlukan kita keluar modal pun, lagipun senang sangat task yang perlu kita buat. Sally cakap kerja senang sebab ibu dan abang Sally pun buat benda yang sama; hanya LIKE - VIDEO DI TIKTOK @ YOUTUBE, hanya LIKE sahaja tanpa paksaan untuk SUBSCRIBE atau FOLLOW.

Apakah EZ Job ini...???

Basically ianya satu medium yang mana memerlukan kita LIKE - VIDEO TIKTOK/YOUTUBE yang terpilih di dalam aplikasi mereka. Kebanyakkan video merupakan video daripada Youtuber, Influencer yang memerlukan sokongan daripada segi LIKE, SUBSCRIBE, FOLLOW dan sebagainya.

Kenapa yang senang sangat?


- [FREE ACCOUNT - V0] 3 task/hari = RM1.20
- Setiap hari hanya perlu buat 3 task. (1 task = RM1.20)
- 30 hari x RM3.60 = RM108
- ezjob999 menggunkana USD, jadinya genap USD10 dah boleh withdraw
- Kalau rajin, cari DOWNLINE, LAGI BANYAK KOMISEN LAGI CEPAT BOLEH WITHDRAW **optional


Susah ke? Minimum kita boleh dapat sehari RM3.60, sebulan RM108 (Maksimum dpt sehari RM198, sebulan RM10,800 - jika berminat untuk naiktaraf akaun ke V1 - V4)

Macam mana nak daftar akaun secara PERCUMA??

LINK REGISTER👇🏻
https://ezjob999.com/user/register/index/id/1604823.html
MASUKKAN CODE SEKIRANYA TIADA DI HALAMAN 👉🏻 1604823




Selepas korang klik link tersebut, akan di bawa ke pautan ini. Buat masa ni mmg takde aplikasi lagi, isi je semua details tu dan selepas tu dan boleh log in!



Selepas REGISTER, kena LOG IN pula ya. Sama, masukkan details yang sama macam tadi.



Selepas itu, korang akan nampak interface yang ini, yang ini kira macam task pengenalan. Korang boleh buat task yang pertama dengan mula buat task "It's free, so why not try it?" ini, sebab payment yang ini lebih mahal. Rugi kalau tak buat.

Selepas siap upload, jangan lupa SCREENSHOT dan COPY LINK kepada task tersebut. Untuk COPY LINK hanya utk task "It's free, so why not try it?" ini sahaja, sebab selepas ini task semua hanya memerlukan kita SCREENSHOT.

Selepas dah SCREENSHOT dan COPY LINK, korang boleh klik di bahagian "ME" tu, dibawahnya ada bahagian My Task, upload segala bukti di situ. Di ingatkan, task "It's free, so why not try it?" hanya boleh buat sekali sahaja ya.



OK DONE!

Task pertama dah siap, ada berbaki lagi dua kan...kali ini korang pergi je ke bahagian TASKS tu, pastikan tekan V0 ya (sedari la kita akaun free sahaja), then tekan SHORT VIDEO...



Kemudian akan keluar TASKS LIST, pilih ikut selera korang nak TikTok atau YouTube, kemudia pergi ke pautan yang disediakan...Selepas tu ulang semula, SCREENSHOT, dan boleh klik di bahagian "ME" tu, dibawahnya ada bahagian My Task, upload segala bukti di situ (My Tasks seperti dalam gambar di bawah), kemudian ulang ulang task yang ketiga.





Ini interface kalau korang tekan pada bahagian "ME", selepas task korang approved, dia akan reflect dekat bahagian Income Stats dan Total Income. Kalau korang masih lagi macam blur nak buat task, boleh ke pautan YouTube ➡️ https://youtu.be/1Bck5jctbZM

Ada yang tanya, INI SCAM KE?

Jujurnya 50-50, it's either you're risk taker or not, pada Sally tak salah cuba sebab kita buat akaun secara PERCUMA je pun, unless kalau yang berani ambil risiko mereka akan naiktaraf akaun ke V1 - V4. Semuanya terpulang kepada diri sendiri. Pandemik ini bukan sahaja memberikan impak kepada negara sahaja, tetapi ramai yang terkesan. Kita cuba la yang sebaiknya ya.

Dibawah ini Sally sertakan jadual kalau ada yg berminat nak upgrade akaun dr V0 kepada V1-V4. Bezanya kalau upgrade kita akan dapat extra task sehari dan setiap task tu lebih mahal. Risiko ditanggung oleh diri sendiri ya.


 
UPDATE (20 NOVEMBER 2020)
1. Tahap V5 telah dibuka, boleh upgrade dengan harga RM9,800 (15 task x RM64) sehari
2. Proses withdraw mungkin akan mengambil masa sedikit kerana ada update pada sistem dan juga pembaikpulih akaun bank.


7 comments:

  1. Nak try mendaftar dengan ezjob999, nnt kita tya Sally yea

    ReplyDelete
  2. Thanks Sally for sharing this new platform, bagus juga boleh mencari side income.

    ReplyDelete
  3. Bagusla.. Tertarik lulak.. Waktu sekrg semua kene grab

    ReplyDelete
  4. Menarik.
    Tapi kalau byran dalam usd, kena ada acc paypal la kan?..

    ReplyDelete
  5. Thank you sally share. Nmpk lagi best yg ni. I like word usd and tanpa paksaan untuk follow and subscribe tu.. Hehe.. Masa untuk menambah income masuk PayPal..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!