Wednesday, November 11, 2020

EZ Job | Macam Mana Nak Withdraw Duit Ke Dalam Akaun?

EZ Job | Haaaaa...Mesti semua tengah berkobar-kobar jiwa dan raga nak buat task dan ada yang dah berjaya kumpul USD10 dan nak keluarkan atau dalam kata mudah nak withdraw duit masuk ke dalam akaun masing-masing.

Buat yang tidak tau, syarat untuk withdraw ialah kita perlu upgrade daripada V0 kepada sekurang-kurangnya V1, sebelum boleh buat pengeluaran. Jika dah upgrade tak kisah V1, V2, V3 atau V4, genap sahaja USD10 dah boleh withdraw duit.

UPDATE (20 NOVEMBER 2020)
1. Tahap V5 telah dibuka, boleh upgrade dengan harga RM9,800 (15 task x RM64) sehari
2. Proses withdraw mungkin akan mengambil masa sedikit kerana ada update pada sistem dan juga pembaikpulih akaun bank.


Eh, ada lagi ke yang belum join EZ Job?
Macam Mana Nak Withdraw Duit Ke Dalam Akaun?


1. Pergi ke bahagian "Me" (tab yang bawah sekali), dan tengok balance dalam akaun kita dah layak untuk keluarkan duit (10USD atau lebih).


2. Jika dah memang layak, boleh tekan bahagian "Withdrawal"


3. Masukkan details akaun, pastikan semuanya betul dan tidak ada unsur penipuan dalam data yang diberikan supaya pihak EZ Job boleh bayar ke dalam akaun kita.


4. Masukkan amount yang ingin dikeluarkan, pastikan tulis amount di dalam USD bukan di dalam MYR ya sebab lepas kita tulis dalam USD, amount yang sebenar akan di kira di dalam Ringgit Malaysia (MYR)

Kebiasaannya, transaksi pengeluaran akan mengambil masa 24 - 48 jam. Pastikan korang tak buat pengeluaran pada hari Sabtu dan Ahad, sebab tidak akan di proses ketika waktu cuti, kalau nak buat pengeluaran, boleh buat masa hari biasa (weekdays).

Withdrawal fee EZ Job charges a 0.5%-5% fee. USDT (OMNI) withdraws to the exchange,EZ Job does not charge any fees, each miner fee is paid to the miner on the blockchain, and has nothing to do with EZ Job.

Suka Sally nak ingatkan, setiap transaksi adalah atas tanggungjawab sendiri. Sama ada anda risk taker atau tidak. Jadi tepuk dada, tengok kemampuan diri sendiri ok?

LINK UNTUK REGISTERKLIK SINI

8 comments:

  1. tapi akk kalau tepuk dada, rasa lapar mcner sally?sbb tepuk dada tanya selera :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally selalu tepuk tangan je kak...tanda panggil waiterrr...ehhh

      Delete
  2. Ez job ni boleh cancel acc tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. delete account ke maksudnya? kurang pasti yg ini...mungkin boleh try tanya CS

      Delete
  3. Tumpang tanya, kenapa lagi besar jumlah withdraw, lagi besar charge yang kena potong utk withdraw? Sya withdraw 39.53usd, saya kena charge sebanyak 1.9765usd..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi... Sbb withdraw charges bawah 100USD ialah 5% drpd total yg dikeluarkan... Contohnya kalau withdraw 50USD akan ditolak 2.5USD utk charges, lepas tu ada charges ikut mata wang jugak... Kalau nak kurang charges, cuba withdraw lepas 100USD

      Delete
  4. Nak tanya.. Pilihan bank untuk bank islam ada tak??

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!