Monday, October 26, 2020

Jana Pendapatan Online Dengan isharefans!

PKPB BERSAMBUNG! STRESS NYA GAJI KENA POTONG, MORATORIUM KENA BAYAR DAH, BIL TELEFON BIL AIR BIL API...STRESSSSNYAAAAAA!!

Terkesan dengan pandemik Covid-19? Semua orang terkesan, baik yang berada di atas, yang berada dibawah...semuanya ada masalah masing-masing, terima kasih kepada kerajaan kerana telah memberikan Bantuan Prihatin Nasional (BPN 2.0), tapi berapa lama boleh tahan?Dua minggu lepas Sally terjebak dengan isharefans ini, yang penting tak takut sebab tak memerlukan kita keluar modal pun, lagipun senang sangat task yang perlu kita buat. Sally cakap kerja senang sebab ibu dan abang Sally pun buat benda yang sama; hanya LIKE@SUBSCRIBE@FOLLOW - VIDEO DI TIKTOK/YOUTUBE/FACEBOOK/INSTAGRAM

Apakah isharefans ini...??

Basically ianya satu aplikasi yang mana memerlukan kita LIKE@SUBSCRIBE@FOLLOW - VIDEO TIKTOK/YOUTUBE/FACEBOOK/INSTAGRAM yang terpilih di dalam aplikasi mereka. Kebanyakkan video merupakan video daripada Youtuber, Influencer yang memerlukan sokongan daripada segi LIKE, SUBSCRIBE, FOLLOW dan sebagainya.

Kenapa yang senang sangat?
- [FREE ACCOUNT - ORDINARY] 3 task/hari = RM3
- Setiap hari hanya perlu buat 3 task. (1 task = RM1)
- 30 hari x RM3 = RM90
- Register FREE 🀩 dapat extra RM5 selepas verify account.
- Kalau rajin, cari DOWNLINE, LAGI BANYAK KOMISEN LAGI CEPAT BOLEH WITHDRAW
**optional

Susah ke? Minimum kita boleh dapat sehari RM3, sebulan RM90 (Maximum dpt sehari RM198, sebulan RM5K - jika berminat untuk naiktaraf akaun ke tingkat yang lebih tinggi)Macam mana nak daftar akaun secara PERCUMA??

LINK REGISTERπŸ‘‡πŸ»
http://m.isharefans.vip/home/register/?i=146586
MASUKKAN CODE SEKIRANYA TIADA DI HALAMAN πŸ‘‰πŸ» 146586
Selepas selesai, pastikan korang isi PERSONAL INFO dan ACCOUNT BINDING seperti dalam gambar nombor 1, jangan risau sebab akaun details itu hanya untuk transaksi bila kita nak withdraw duit sahaja.

Register FREE sahaja 🀩 dapat extra RM5 selepas verify account (selepas selesaikan PERSONAL INFO dan ACCOUNT BINDING) tapi kalau risau, jgn masuk details bank dan personal lain. Cukup duit nak withdraw baru verified, cuma tak dapat je la RM5 tu...

Okay, selepas itu boleh proceed untuk APPLICATION DOWNLOAD seperti dalam gambar, untuk memudahkan buat task nanti. Jangan cari di Google Apps Store ya, memang takkan jumpa.Selepas selesai, dah boleh mula buat task. Seperti mana yang Sally cakap, FREE ACCOUNT - ORDINARY hanya layak untuk buat 3 task/sehari = RM3, untuk langkah-langkah nak buat task Sally sarankan korang tengok video di πŸ‘‰πŸ» https://youtu.be/U1OU7Ow6AIY untuk lebih faham, kalau nak taip ni takut yang baca pening, yang taip pun pening! HAHAHA

BILA BARU BOLEH KELUARKAN DUIT NI..???

SYARAT WITHDRAW - Genap sahaja RM199 dah boleh withdraw masuk akaun bank sendiri (ini hanya untuk akaun ORDINARY dan SILVER sahaja, selain daripada itu boleh withdraw anytime - limit sekali sehari, apabila sudah mencecah RM100)
Di atas ini senarai level yang ada kalau korang nak buat lebih task, dan buat duit dalam jangka masa lebih cepat daripada ORDINARY level, tapi yang ini kena guna modal sedikit la...tapi Insya-Allah akan bawa pulangan, Sally dan ibu pun dah upgrade dan dah withdraw, ada tak Sally mention yang Sally baru buat 2 minggu sahaja?

BOLEH PERCAYA KE ISHAREFANS INI?

Semua benda ada risikonya, tapi kalau kita buat task yang PERCUMA, daftar pun PERCUMA, jadi apa masalahnya kan? Sally kongsikan sahaja, nak buat atau tidak semuanya bergantung kepada diri sendiri. Kalau ada nak tanya, boleh WhatsApp kalau ada nombor, kalau takde PM je la dekat Facebook naa!

πŸ‘‡πŸ» LINK REGISTER πŸ‘‡πŸ»
http://m.isharefans.vip/home/register/?i=146586
MASUKKAN INVITATION CODE πŸ‘‰πŸ» 146586

UPDATE (20 NOVEMBER 2020)
1. Pengeluaran (withdraw) untuk level ORDINARY, SILVER dan GOLD telah dinaikkan kepada RM199, selain daripada itu masih kekal dengan minimum RM100
(terhad kepada sekali pengeluaran sahaja sehari)2 comments:

  1. CCL pun dah join . Sekarang masih di level silver . Sikit hari lagi nak upgrade ke level gold . Lepas tu baru fikir nak cashoutkan

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!