Thursday, April 16, 2020

BELI, DERMA DAN MENANG DUIT RAYA SOFEAROSE



RM3,000 DUIT RAYA BERSAMA SOFEAROSE!

Fuhhh, daripada 14 hari kita tambah lagi 14 hari dan akhirnya Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dan masuk fasa yang ke-3. Korang bosan eh duduk rumah? Jom hilangkan rasa bosan sepanjang tempoh PKP dengan peluang memenangi RM500 untuk 6 bulan dari SofeaRose ni!

Macam keluarkan duit KWSP pulak dah, dapat RM500 untuk 6 bulan berturut-turut, RM3,000 kalau dijumlahkan!



Jenama hijab dan pakaian muslimah trendy, SofeaRose sememangnya sudah tidak asing dalam kalangan si pencinta fesyen. Tidak pernah culas mengambil berat tentang perkembangan kaum wanita khususnya, SofeaRose sentiasa mahu memberikan yang terbaik buat semua peminat-peminatnya dan sebab itu, hari ini mereka ingin berkongsikan RM3,000 ini bersama kita. Macam-macam boleh kita beli dengan RM3,000 kan?

Dengar je cerita pasal menang wang tunai ni dah boleh buat kita senyum kan? Hehehe...Menerusi program #duitrayaSofeaRose, SofeaRose ingin mencari seorang pemenang untuk menerima duit raya sebanyak RM500 selama 6 bulan, total RM3,000!



Bagi korang yang first time mendengar jenama SofeaRose ini, meh Sally story sikit pasal SofeaRose. Mereka mula mencipta nama pada tahun 2014 dan aktif dengan gaya Art To Wear yang digayakan di pentas antarabangsa seperti London pada tahun 2016 dan Madrid pada tahun 2017. Setelah itu, empayar SofeaRose terus melebar dengan terpatrinya SofeaRose x Erra Fazira melalui pelancaran The Primadona series.

Tahun ini, sekali lagi SofeaRose mencipta nama di dalam pentas seni menerusi SofeaRose x Diana Danielle Grandeur Raya 2020 dengan menampilkan 40 pilihan koleksi raya bergaya mewah namun pada harga mampu milik kerana, bagi Sofearose hanya satu, Kemewahan Milik Semua.

Dan baru-baru ini SofeaRose terkesan dengan cerita keluarga yang kurang berkemampuan kerana pandemic COVID-19 ini dan lantas melancarkan Tabung COVID-19 SofeaRose dengan menggunakan 5% hasil jualan produk SofeaRose kepada keluarga yang kurang bernasib baik. Lagi seronok bila SofeaRose juga membubarkan yuran pendaftaran sebagai dropship untuk membantu mereka yang terkesan dari COVID-19 untuk mencari pendapatan sampingan.



Dah kenal SofeaRose tapi macam mana nak menang RM3,000???

Caranya mudah kot, korang hanya perlu membuat pembelian minima sebanyak RM109 melalui:
1) Website www.sofearose.com;
2) Facebook SofeaRose;
3) Instagram @sofearose_hq;
4) Agent / Dropship SofeaRose yang berdaftar

Yang bestnya, korang akan mendapat dua penyertaan kalau korang menjadi pembeli terawal. Dua penyertaan bermaksud dua kali ganda peluang untuk menang RM3,000! Lagi banyak kita beli lagi cerah la peluang kita nak menang!

Untuk menunjukkan ketelusan semasa memilih pemenang, pihak SofeaRose akan pilih secara LIVE di Facebook & Instagram mereka. Kalau murah rezeki kita, RM500 akan dikreditkan terus ke dalam akaun bank setiap 5hb selama enam bulan berturut-turut. Indahnya doooniaaaa!!!



Jom kita sama-sama support jenama SofeaRose, boleh menang wang tunai RM3,000 sambil bersedekah kepada mereka yang memerlukan DAN yang paling penting, dapat produk yang best sangat-sangat!

Nak lagi best? Sally belanja korang diskaun, gunakan COUPON CODE : SALLY10 semasa membuat pembelian di website untuk mendapat diskaun sebanyak 10% semua pilihan untuk baju raya. Kupon ini khas untuk pembaca blog Sally tau.

So, tunggu apa lagi? Jom shopping, mana tau murah rezeki kita, Insya-Allah!

9 comments:

  1. woooowwwwwwwww menarik ni... !!!!!

    ReplyDelete
  2. Menarik sangat.. Tudung dia pun lawa2.. Ok nak usha.. Ade diskaun lagi tu.. Syok shopping ni

    ReplyDelete
  3. Tengok koleksi sofearose mmg cantikkkk.. So utk rakan2 ni la peluang kan utk menang hadiah.. Boleh la cuba masuk..mana tahu dpt rezeki..

    ReplyDelete
  4. Mana tau rezeki kita kan. Dan lah baju2 SR semua cantik2. X rugi beli.

    ReplyDelete
  5. Terima kasih Sally nak bagi tau Cik Fatin, suruh dia cari baju kot-kot ada yang pekenan dimata boleh beli

    ReplyDelete
  6. Cantik2 gila kan.. Ehh ingt SR ada hijab je rupanya baju pon ada ya

    ReplyDelete
  7. Berkenan le koleksi sofea rose ni. Cantik2. Bolehlah usha2 nanti

    ReplyDelete
  8. Wah! semua lengkap and the material serta design pun lawa.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!