Korean Drama

8:41:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments


Hah!

KOREAN DRAMA

Sally akan review dan kongsikan link serta cara untuk download drama-drama Korea sama ada yang sedang on-going atau yang sudah selesai tayangan...Kalau korang ada drama yang korang nak request atau yang korang nak suggest kepada Sally, nanti komen kat bawah, okay..?

Korean Drama:
  1. Marry Him If You Dare
  2. Baby Face Beauty
  3. Wonderful Mama
  4. The Three Musketeers 
  5. My Lovely Girl 
  6. Kill Me Heal Me
  7. Modern Farmer 
  8. Oh My Ghost!
  9. Orange Marmalade 
  10. She Was Pretty
  11. Sassy, Go Go 
  12. Madam Antoine
  13. Remember
  14. Signal
  15. Moorim School
  16. One More Happy Ending
  17. Please Come Back Mister 
  18. Descendants of the Sun 
  19. Entertainer
  20. Let's Fight Ghost
  21. W  
  22. Cinderella and Four Knights
  23. GOBLIN
  24. Romantic Doctor, Teacher Kim 
  25. Hwarang 
Taiwan/Hong Kong Drama:

16 comments:

  1. Replies
    1. nanti sally cuba cari dulu kalau ada ek :)

      Delete
  2. Kak sally nanti update lah lagiii hehehhe nak tengok korean movie <3
    Hehe drama tak kot, busy takleh tengok ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. I will..nanti kak sally tgk cite ape yg best dulu..tau...

      Delete
  3. Kak Sally , kalau boleh yang yonghwa berlakon nanti kasi tahu Nik tau .

    ReplyDelete
  4. Citer pasal K-drama ni, yg paling best setakata sy tengok, Secret Garden dan You are beautiful. Yg lain2 best jugak to x berjaya buat sy melayang2.

    ReplyDelete
  5. kak sally ni letak citer heartstring tauu!!

    ReplyDelete
  6. kiter selalu tgk kat myasiantv.com sbb nak tunggu episod kat TV (subcribe korean pack) lama sangat... Angry Mom skrg best =) skdr berkongsi hehhe =)

    ReplyDelete
  7. Moorim School belum ada link ye sis? hehehe

    ReplyDelete
  8. ada few koleksi kat atas yang PG belum tengok. nampaknya kena make it list juga ni tau ;) thanks sally!

    ReplyDelete
  9. Saya suka cite THe Fugitive Plan B..huhu..Thankx for Sharing...Kalo free nnt bleh la layan..kiki

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!