Thursday, November 8, 2018

Yeay...rezeki menang contest!



Sally ni jarang betul bertuah, tapi kadang-kadang tu orang kata kalau rajin insyaAllah ada balasannya kan...pulak tu masuk contest selfie...lagi la tak rasa boleh menang...hahaha...tapi Sally join jugak la sebab nak cuba nasib kan...join contest Syampu Clear Superfresh Apple Anti-Kelemumur yang baru tuuu...

Tak sangka menang dan dapat hadiah hamper produk daripada pihak Unilever bernilai RM250...Kiranya semua barang kat atas ni daripada hamper tu laaa...Ada produk Sunlight, Clear, LUX, Lifebuoy dan Vaseline.

Jimat la untuk 2-3 bulan ni...padanlah berat hati betul nak beli pencuci pinggan kelmarin...hahaha...Actually Sally menang contest ni daripada bulan April lagi tapi entah macam-macam la halangan dan kekangan sampai la bulan November baru dapat hadiahnya...hahaha...tapi orang kata rezeki tak pernah salah alamat kan...cuma lambat sikit je mungkin sesat..hehehe

10 comments:

  1. alhamdulillah, dapat semua barang-barang kegunaan harian.
    Jimat banyak dah ni.

    ReplyDelete
  2. tahniah!!!!! murah rezeki sally hehehe sha pun selalu jugak takbertuah

    ReplyDelete
  3. Wahhh bestnyaa dapat hadiah.. Clear tu bestt sedap shampoo dia

    ReplyDelete
  4. Tahniahhh.. bestnya dapat hadiah free hehe

    ReplyDelete
  5. Best gila dapat banyak hadiah free. Jimat duit tak payah beli toiletries for the next few months.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!