Betul la orang cakap masa itu emas!

6:31:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Last update blog masa 31 March 2017..

Ini dah nak masuk setengah bulan April...fuhhh~ Baru berangan nak jadi #BloggerKorea terhebat dizaman silam..eh...macam iklan Adab...okay takde kaitan kan dengan mukadimah....Sally actually agak terkilan la sikit harini...

Korang pernah tak mengidam nak makan something, kebetulan benda tu tinggal satu je dan orang lain ambik?

Sally baru je alaminya pagi tadi..

Sally harini ada kat Incheon International Airport sebab nak hantar Eyza Miel balik...baru je Sally jejak nak ke airport CNBLUE dah sampai kat arrival..Time interval tak sampai 10minit je..hmmm...mmg agak terkilan jugak laa sebab Sally estimate dorang akan sampai dalam pukul 8 am...tapi awal pulak...CNBLUE baru balik daripada Thailand sebab ada persembahan kat sana..

Kalau laa CNBLUE tuu mcm telur ikan tembakul (entah betul idok eja), mmg Sally dah lari g masuk Batu Belah Batu Bertangkup sbb tak dapat jumpa...

So, kesimpulannya...jangan jump into conclusion dan datang laa awal ke airport! Hahaha :D

The Garden of Morning Calm; Korea : 2017

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!