GGM (Gula Gula Magic) dan Jus D'Ria; produk kecantikkan untuk semua, 10x lebih berkesan!!

11:16:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments


GGM (Gula Gula Magic) dan Jus D'Ria | Siapa tak nak cantik, siapa tak nak sihat kan?

Sally ni mmg excited sikit bila tau ada benda yang senang buat kita jadi cantik, luar dan dalam...yela..makin meningkat dewasa dari remaja zaman sekarang ke remaja purba, kena bijak memilih makanan sampingan yang boleh buat kita kekal cantik luar dan dalam...

MEDIHERBA SOLUTIONS telah mengeluarkan dua produk makanan sampingan; GGM (Gula Gula Magic) dan Jus D'Ria. Kedua-dua produk yang dikeluarkan oleh MEDIHERBA SOLUTIONS merupakan produk pertama di Asia Tenggara yang menggunakan bahan seperti buah-buahan, tumbuhan, bunga dan pokok yang di gabungkan bersama pati herba. Kedua-dua produk ini mempunyai khasiat yang tersendiri.


GGM (GULA-GULA MAGIC)

Amboii sangat nama dia kan...tapi betul ke magic?

GGM adalah sejenis tablet kunyah botani dengan campuran susu kambing (premium) yang diimport dari New Zealand, juga ada tambahan beberapa bahan lain seperti coklat, epal serta Habatusauda sebagai bahan utama bersama campuran makanan sunnah seperti Kurma, Aprikot, Blueberry, Teh Hijau, Madu, Buah Delima sebagai perisa tambahan bagi memberi khasiat yang lebih berkesan pada pengguna.

Kalau korang nak tau, GGM juga merupakan satu-satunya produk kecantikan dan kesihatan dalaman wanita TANPA KOLAGEN!

Antara khasiat GGM:

1. Anti-stress
2. Anti kanser
3. Meningkatkan kecerdasan minda dan lebih bertenaga
4. Menurunkan berat badan
5. Kulit lebih cerah dan putih
6. Meningkatkan kesuburan rahim
7. Meningkatkan kekuatan tulang
8. Menghilangkan senggugut ketika haid


Terdapat 2 perisa dalam setiap botol yang mengandungi 30 biji tablet, iaitu epal dan coklat. GGM sesuai di makan bagi lelaki dan perempuan dari peringkat awal remaja, dewasa hingga yang telah berusia. Amat mudah, hanya ambil satu biji pagi sebelum sarapan (coklat) dan satu biji lagi (epal) sebelum tidur.

Dalam erti kata “JELITA TANPA DERITA”

GGM dengan berharga RM69.00 (Semenanjung Malaysia) RM79.00 (Sabah Sarawak)


JUS D’RIA “IBU SEGALA KHASIAT” adalah makanan tambahan yang berasaskan Aloevera, Delima, Halia, Madu, Echinachea, Oregano, Bawang Putih, Dong Quai (herba cina), Akar Manis, Acai Beri, Camu-Camu , Vitamin C, Epal stemsel, Argan stemsel dan Stevia.

JUS D'RIA ni bagus untuk merawat masalah lelah/asma, resdung, ekzema, selsema dan batuk serta menghilangkan kahak. Ianya juga membantu merendahkan paras kolesterol dan menguatkan imunisasi badan. Kandungan aloevera tu boleh membaik pulih luka lebih cepat, menghilangkan parut dan menjadikan kulit lebih cantik dan sihat.


JUS D’RIA juga sesuai diamalkan oleh lelaki dan perempuan tidak kira kanak-kanak, remaja, dewasa malahan seawal bayi berumur 6 bulan keatas pun dah boleh makan, tapi dengan dos yang sesuai la ye...Jus ni tanpa kandungan gula dan yang pasti tanpa pewarna!

Nak amalkan pun mudah sangat, ambil je 10ml pagi dan lagi 10ml sebelah malam. Bagi kanak-kanak memadai dengan hanya 3ml ke 5ml sahaja 2 kali sehari sahaja.


JUS D’RIA dengan berharga RM88.00 (Semenanjung Malaysia) RM98.00 (Sabah dan Sarawak). Untuk pembelian, korang boleh beli secara online, stokis dan kedai-kedai jamu terpilih.

Mediherba Solutions
46-2, Jalan Taman Damai 2, Taman Damai Utama, 47180 Puchong Selangor
Hotline : 018-6610104
Puan Yaya : 012-6460210 | Encik Syahrul : 012-9484420
Email : info@mediherba.my
Boleh layari Instagram @jusderiahq | @gulagulamagic | @mediherbahq dan Facebook GGM Marvelles

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!