Ber'Gomonae' dengan Blogger Ainim Rashihah

2:49:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Kalau dah mmg kaki makan, mmg asal jumpa je makan...kalau lepak pun makan...kalau nak meeting pun kena makan...Jadinya Sabtu lepas Sally jumpa dengan blogger Ainim Rashihah makan!

Sally sebenarnya dah lama tak jumpa Anim...takde la lama macam bertahun ke ape kan...last jumpa pun masa dia dengan kembar dia datang jumpa Sally, sebab nak collect barang yang kirim masa Sally ke Korea...November lepas....


So, dah 2 bulan kira lama la jugak kan? Selalunya kalau jumpa Anim...mmg akan food hunting kat kedai makanan Korea...sebab makanan Korea tu dah macam sebati dengan kami laa kekdahnya...So, macam biasa kalau makan makanan Korea mmg Sally akan ke Gomonae..

Seronok sebenarnya sambil makan...sambil bercerita...macam-macam benda yang nak dikongsi bila jumpa..hahahaha...itu belum masuk pasal gosip...tapi takde la cerita pasal benda yang jahat-jahat pun...cuma berkongsi pasal kehidupan masing-masing...yela...bila dah meningkat dewasa, makin banyak tanggungjawab yang akan kita hadapi...

Kalau nak tgk lebih lanjut, boleh SUBSCRIBE YouTube channel Sally...Sally ada upload video kat sana..hehehe..

Link blog Blogger Ainim Rashihah : ainimrashihah.blogspot.my

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!