Cook Up A Storm now at GSC Cinema!

2:39:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Cook Up A Storm?

Apa benda pulak la ni kan? Sebenarnya kekasih hati pengarang jantung punya movie terbaru dah ada kat pawagam berdekatan korang..hahahaha...Sape lagi kalau bukan Jung Yong Hwa kan?

Disebabkan semalam merupakan Hari Thaipusam, dan movie baru selalunya released pada hari Khamis..jadinya harini la merupakan tayangan pertamanya...Tahun lepas Yonghwa mmg busy dengan penggambaran movie dan juga drama terbaru dia...tapi tahun ni la baru released...Sally belum tgk lagi...tgk la esok lusa ke kalau sempat nak tgk..hihihi


Cook Up A Storm

Language: Cantonese
Subtitle: Chinese / English
Genre: Comedy
Running Time: 97 minutes
Director: Raymond Yip
Cast: Nicholas Tse, Jung Yong Hwa, Tiffany Tang, Michelle Bai

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!