SYAMPU ELITE MEN - Singkirkan Wax dalam 1 cucian!

11:00:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments


Sekarang ni bukan perempuan je nak nampak menarik, lelaki pun sama...Jadinya mereka selalunya gemar untuk menggunakan produk-produk penggayaan rambut seperti gel rambut, penyembur rambut, atau yang sedang popular masa kini; wax rambut, yang sememangnya sukar untuk dicuci sehingga menjadi antara masalah besar yang dihadapi sebahagian besar lelaki hari ini!

Apabila rambut tidak dibersihkan dengan betul, penggunaan produk penggayaan rambut secara harian akan mengumpulkan kekotoran yang seterusnya menyebabkan masalah rambut kering, rapuh dan kusam.

Sebagai solusi kepada permasalahan ini, ELITE, rakan jenama pendahulu produk penggayaan rambut lelaki telah melancarkan Syampu ELITE Men yang diperhebatkan dengan Wax Out System, yang direka khusus dan terbukti mampu menyingkirkan produk-produk penggayaan rambut, minyak dan kekotoran pada rambut dan kulit kepala secara menyeluruh menerusi satu cucian sahaja!


Terdapat dua pilihan SYAMPU ELITE MEN iaitu – Antikelemumur dan Anti Rambut Gugur.

SYAMPU ELITE MEN dijual pada harga RM11.90 dan boleh didapati di semua farmasi utama, pasar raya besar dan pasar raya di seluruh negara.

Kunjungi laman Facebook Elite by Dashing https://www.facebook.com/EliteEdgyEFX untuk maklumat lanjut.

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Terbang mcm IronMan dengan aktiviti Flyboarding di Marina Putrajaya.

9:04:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments


FlyBoard Malaysia at Putrajaya | Sally tak pasti whether korang pernah atau tak pasal FlyBoard...Actually FlyBoard ni sejenis sukan air..korang tak perlu pandai berenang pun tapi yang paling penting kena yakin ada dalam air dengan berbekalkan life jacket!

Masa join event dengan Honda Malaysia, kitorang sempat la jugak join terbang!


Kat Malaysia ni ada beberapa kawasan yang ada menyediakan aktiviti FlyBoarding, salah satunya yang ada di Marina Putrajaya ni laa...Kalau awal-awal tengok, rasa macam senang je...dengar penerangan dia macam "kena kawal kaki"...Kalau ikut ayat dia macam senang sangat je...tengok pun macam senang je..hahahaha...tapi percaya laa...kalau korang pandai imbang badan, dah mmg cukup baik dah...



Dengan kadar RM 370 sehingga RM 740, korang dah boleh terbang macam IronMan! Kalau ada dengar yang dorang nak belanja korang minum, please jangan percaya..hahahaha...kalau tak mmg minum air tasik la gamaknya..

Mmg harga dia gak mencekik jugak laa...yela, durasi dalam 20 minit sahaja...tapi korang akan rasa 20 minit tu sangat lama tau bila dah berdiri atas flyboard ni...Macam lambat je masa berlalu..So, kalau nak cuba sukan air yang baru...g la cuba FlyBoarding!


Flyboard Malaysia
Marina Putrajaya, No.1, Jalan P5/5, Presint 5, 62200 Putrajaya, Malaysia.
Time: Mon-Sun 8.00 AM to 6.00 PM
Telephone: 012-287 1120
Facebook : https://www.facebook.com/flyboardmy
Instagram : http://www.instagram.com/flyboardmalaysia

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!