Pakej Murah ke Seoul, Korea; 2017!

9:26:00 AM Sally Samsaiman 26 Comments


PAKEJ MURAH KOREA 2017 | PAKEJ MURAH SPRING SEOUL 2017

Korang nak ke Korea tapi takut takde geng? Jangan risau sebab Sally, Duta Kecil Korea ada! Hihihi..untuk permulaan, nak ajak korang utk tgk dan rasai sendiri musim bunga di Korea..Pakej yang disediakan berbaloi dan sangat affordable! Kita buat style backpackers tapi enjoy the view macam penduduk tetap! Wahhh!! Best kan?

Alaaa...bulan April? Rasa macam lama sangat lagi kan? Tapi pejam celik pejam celik kang tetiba dah bulan April...So, Sally nak ajak korang join...


Antara tempat yang bakal kita lawati seperti Nami Island, Myeondong, Insa-dong, Itaewon, Ewha Women University, Ladies Street, Cheonggyecheon Stream, Cheonggye Plaza, Bukchon Hanok Village, Namdaemun, Hongdae, Edelweiss Swiss Theme Park, Hangang Park dan macam-macam lagi...dan disebabkan kita nak kesana masa musim bunga, ada beberapa tempat tambahan yang akan Sally bawak korang untuk tengok musim bunga yang paling cantik!

Travelling Buddies Seoul Budget Spring Trip

Types of package:
i) 5D4N - RM 1499
ii) 6D5N - RM 1650

Include:
a) Airport Pick Up & Drop
b) Transport (Subway/Bus/Taxi)
c) Meals (Breakfast, Lunch & Dinner)
d) Entrance Fee
e) Accommodation
f) Malay Cute Muslim tour guide (HAHA)

Exclude:
a) Flight Ticket
b) Personal Expenses

Proposed date: *TBA accordingly
(5D4N)
4-8 April 2017 - FULL 😉
8-12 April 2017
19-23 April 2017 - FULL 😉
23-27 April 2017 - FULL 😉

(6D5N)
3-8 April 2017 - FULL 😉
14-19 April 2017

Deposit:
RM400
(Deposit will not be given back if cancel and balance must be settle 1 month before travel date)

Hubungi WhatsApp/SMS kalau berminat ye:
Hidayah : 010-2098918 | Sally : 013-6727520 
Jangan lupa LIKE PAGE : TRAVELING BUDDIES SEOUL tau! :) 

26 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

ROMANO Eau De Toilette – FORCE & UNIQUE

8:59:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments


LELAKI zaman sekarang sememangnya menjalani kehidupan yang penuh cabaran. Mereka inginkan keistimewaan tersendiri dan mahu sentiasa berada di hadapan dalam hidup. Penampilan segak dan keyakinan adalah penting kepada mereka bagi mengatasi cabaran dan menyerlah dalam setiap keadaan.

ROMANO Eau De Toilette baharu untuk jejaka moden menyerlahkan nilai tersebut dengan haruman maskulin sebenar yang tersendiri. Peranan utama haruman maskulin ini adalah bagi mengaktifkan tarikan serta menciptakan keserasian sesama lelaki untuk saling berkomunikasi.


ROMANO Eau De Toilette didatangkan dalam dua pilihan; FORCE dan UNIQUE untuk disesuaikan dengan sifat jejaka kontemporari.


ROMANO Eau De Toilette - UNIQUE

Untuk jejaka berkeyakinan tinggi dan penuh potensi. UNIQUE menyerlahkan kesegaran adunan Lavender dan Bergamot. Wangian disempurnakan dengan ekstrak Woody serta kombinasi Sandalwood dan Patchouli. Wangian moden ini memancarkan magnetisme, keyakinan dan memberikan aura tersendiri kepada lelaki.


ROMANO Eau De Toilette – FORCE

FORCE menggabungkan ekstrak wangian segar tumbuhan yang menyerupai bauan semula jadi. Kesegarannya terserlah menerusi ekstrak sitrus bersama aroma Lavender, yang diadunkan dengan nuansa lautan dan ekstrak maskulin Woody. Haruman maskulin ini khas untuk jejaka urban aktif yang gemarkan cabaran dan berjiwa bebas.

Wangian ROMANO EDT ternyata adalah sentuhan terakhir bagi menyempurnakan keunggulan personaliti anda. ROMANO Eau De Toilette dijual pada harga RM40.60 dan boleh didapati di semua farmasi utama, pasar raya besar dan pasar raya di seluruh negara.

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!