Review PACKage - Monthly New Feet Pack

9:30:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Hello! Haritu Sally ada review pasal Holiday Body Box from Althea kan...? Jadinya harini Sally nak kongsikan dengan korang salah satu item yang ada dalam box tuuu...Sebenarnya Sally jarang guna any foot pack...Hahahaha...sebab pemalas kan...tapi ni dah ada...kita guna jela...


PACKage - Monthly New Feet Pack ni diperbuat daripada minyak buah oren yang mana mmg terkenal sebagai elemen yang paling bagus untuk membuang sel kulit mati..Lagipun, cara dia mudah je pun...cuma pakai macam kita pakai stokin...lepas tu biarkan dalam 60 minit kemudian bilas...


Sel kulit mati akan mula keluar selepas 4-5 hari...



Ini kesan selepas 3 hari Sally gunakan PACKage - Monthly New Feet Pack ni...Jangan risau sebabnya tu mmg sel kulit mati dan kita boleh cabut...Senang je...lepas tu boleh bilas dan korang akan dapat kaki yang baru! Hehehe..bukan la baru means kulit yang baru dan lebih lembut dan licin...Sally mmg suka betul pakai benda ni...lepas ni nak beli lagi dan lagi!

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!