2018 PyeongChang Winter Olympic | New KTX stations in Olympic cities.

8:43:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments


Introduction on new KTX stations in Olympic cities | As part of service and transportation plan for incoming olympic, a new line from Wonju to Gangneung had been build to serve the 2018 PyeongChang Winter Olympic in Pyeongchang. Expressways and high-speed railway lines between PyeongChang and Incheon International Airport/Gimpo International Airport will be opened for the 2018 PyeongChang Winter Olympic, ensuring ease of travel to the games.


Dunnae Station is located at Japogok-ri, Dunnaemyeon, Hoengseong-gun, Gangwon-do. It is near to Welli Hill Resort as well as Phoenix Park and Hanu (Korean Beef) BBQ town.


Gangneung Station is located at 176, Yongji-ro, Gangneung-si, Gangwon-do. Passengers are to take shuttle bus to move to Gangneung Olympic Park during 2018 PyeongChang Winter Olympic Games.


Jinbu (Odaesan) Station is located at Songjeongri, Jinbu-myeon, PyeongChang-gun, Gangwon-do.
Passengers will take off at Jinbu station to move to Alpensia ski resort during 2018 PyeongChang Winter Olympic Games.


PyeongChang Station is located at Jaesan-ri, Yongpyeong-myeon, PyeongChang-gun, Gangwon-do. It is about 10km away from Bongpyong-myeon in which buckwheat flower field and Lee Hyo Seok Cultural Hall are.

For more details and KORAIL reservation or PyeongChang KORAIL PASS (for foreigners), you can check out at www.nowpyeongchang.com/transportation

You Might Also Like

15 comments:

  1. Hopefully di Pyeongchang takde lah zombie lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde zombie...tgh musim sejuk..hahahaha

      Delete
  2. Nice views of Pyeongchang. Bila lah nak dapat ke sini kan.. Hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Which view kak...? Sally tgh cerita pasal train ni..hehe

      Delete
  3. hari tu masa ke korea plan nak naik DMZ train. boleh lah tgk sempadan pyeongyang ni kan. sekali tourist train tu dah ditutup. rugi sgt rasanya. ni skrg dah ada ktx senang lah nak ke sana. cepat pun cepat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally cerita PyeongChang ni...PyeongYang tu dah masuk negara lain dah tuu..hahaha...ni bace tajuk je ke ni..eheee :P

      Delete
    2. Haha. Baca sampai habis kot tp serius nampak pyeongyang je masa baca. Tu lah dok pikir boleh pula buat ktx sampai sana sedangakn bukan baik dua negara tu. Siap cerita dekat suami lg pasal ktx ni. Hahaha. Nama tempat semua tak pernah dgr pulak tu. But it was my mistake salah baca pyeongyang. Kelakar sungguh rasanya. Sorry sally.πŸ˜…πŸ˜…

      Delete
  4. Tahun 2012 dah sampai sini... guling2 belajar main sky ha ha ha moment yang tak dapat dilupakan... hu hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakan la main salji time tu ye..hahahaha...

      Delete
  5. Tak pernah lagi sampai..salute sally duk sana sampai 5 bulan...

    ReplyDelete
  6. Patutlah ada nampak patung 2018 PyeongChang Winter Olympic Games di GSC masa Korean Film Festival. Ingatkan patung ikon ke apa. Baca tak reti. Hahaha. Tak sabar plak nak tengok. Mesti hensem dan cantik atlit mereka. Hehehe

    ReplyDelete
  7. Seronoknya Sally dapat pergi Korea lama-lama. Mesti dah expert duduk sane kan. Siap jadi duta citepasal Pyeongchang lagi hahahaha

    ReplyDelete
  8. wow this must be an attraction for all tourist..I miss Korea so much..wish to revisit again soon!

    ReplyDelete
  9. kot kot ada rezeki gi winter olympic, boleh rujuk entri ni kan utk naik trnsportation kat sana hehe - jmr23.com

    ReplyDelete
  10. Wow nanti Sally boleh bawa kita pergi jalan2 sini tak teringin nak pergi tengok negara Korea yang sebenar hehehehehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!