Thursday, October 19, 2017

Review : Nescafe Cafe Viet



Macam yang korang tau la kan...Sally mmg hantu kopi...actually Sally tau la Nescafe ni banyak variasi..kadang-kadang ikut specialty negara tersebut...ni kebetulan kawan Sally bagi sepeket Nescafe Cafe Viet..Ini kali pertama Sally minum Nescafe Cafe Viet ni...

Kalau korang nak tau, kopi merupakan benda yang agak famous kalau kat Vietnam..Hehehe...so, apa yang Sally nak review?

Nescafe Cafe Viet ni pahit! Nescafe Cafe Viet ni memang didatangkan dengan rasa asli kopi sebenar Vietnam...ada dua jenis kalau tak silap, yang kopi susu dengan kopi O...macam yang korang tgk, kat packaging actually dia suggest kita minum sejuk dengan ais la bukan panas..tapi any either one is okay with me actually.

Tapi on the caffeine hit, Sally prefer kopi Vietnam yang pure lagi...sebab yang ni macam ada yang tak complete la pada jiwa dan lidah Sally..hahahaha...hello, minum kopi pun kena ada ketenangan okay baru la boleh capai kesedapan dia.

So, anyone pernah cuba Nescafe Cafe Viet?

8 comments:

  1. Acano duduk Korea minum kopi Vietnam ni? hehehe :D

    Kita tak suka kopi dan tak boleh minum kopi, so tak boleh nak komen apa.

    ReplyDelete
  2. belum pernah cuba lagi. pahit ek, ingat dia campur gula ke krimer ke

    ReplyDelete
  3. Salam singgah! Awk dijemput join GA saya! :D

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. Ehh macam sedap je ni. Nak try lah nanti.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!