Thursday, September 14, 2017

Reunion dengan blogger kat Seoul!


Hujung bulan Ogos yang lepas, Sally dapat tau yang blogger Anis akan datang ke Seoul...jadinya saje la ajak dia jumpa...dan sebelum tu dapat tau blogger Aqalili Azizan pun ada kat sini...tapi tak sempat nak jumpa dengan dia..Seronok gila bila dapat jumpa familiar faces dengan bumi asing ni...kalau tak manjang Sally dengan Dayah, ini pun kebetulan kakak ipar Sally datang sini juga...ada la muka-muka yang dikenali..kalau sorang-sorang kat sini..rasanya mau gila jugak..


Kelmarin pulak janji dengan blogger +Anil Wanina dan +Zaidalifah Hussin nak jumpa sebab kebetulan dorang ada kat Seoul..hehehehe...Sempat la lepak kejap..tapi tak sempat nak bergambar dengan kak Anil sebab dia busy shopping dekat Myeongdong tu..hahahaha..



Memang happy dapat jumpa kawan-kawan blogger kat sini...selain dapat kurang la rasa rindu nak pergi event, nak buat food review...nak buat product review...al-maklum la kita kan jauh..hehehe..tak mampu nak catch up semua benda...nasib baik la dapat jugak berbual dengan mereka ni...hehehe...

Ada sesape lagi yang akan ke Seoul? Jangan lupa roger Sally kalau korang datang sini tau!

12 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!