Wednesday, August 30, 2017

Matt oh Matt!


Heyyo readers!

Ye..tuan blog masih lagi ada kat Korea...dah back to Seoul sebab nak g konsert next week, then I will be quite busy as my customer will come for Autumn trip.

Matt oh Matt...siapa pulak ni kan? Ni staff guesthouse merangkap rumah kedua Sally kat Seoul ni...mmg Sally agak selesa tinggal kat sini berbanding kat tempat lain...sebab dah biasa dan yang penting dapat special rate..tapi geram betul dengan Matt ni sebabnya perangai annoying dia yang berganda-ganda rasa macam nak tepuk dahi dia!

Matt ni kawan Sally kat guesthouse ni...Walaupun guesthouse ni all female, tapi staff dia dua-dua lelaki...baik lagi si Hee tu, kalau nampak perempuan terus tunduk, kalau si Matt ni dah macam player dah...manjang ikut suka dia..

Disebabkan Sally dah balik ke Seoul, jadinya dia datang semalam..kaki paww makanan..sebab selalunya kat guesthouse ni baik Sally ataupun kawan Sally je yang akan masak...jadinya dia ni selalu macam ada instict, kalau tgh masak tu kang tetiba ada kat sebelah tanya masak apa..fuhhh...lari tak cukup tanah nak tarik tudung oii.

Matt ni baik je orangnya, cuma mungkin sbb dia tak faham culture Islam macam mana..dan sebab dia ingat Sally ni kawan dia..sesuka hati je dia keluar masuk bilik..baru kejap ni ada kat sebelah katil...haihhh..lepas ni kena tidur pakai jubah, pakai tudung ke inner ninja..baru selamat..hahaha..

Tak cukup dengan tu...dia gelakkan Sally sebab kena fetch kakak ipar Sally kat airport harini..dia boleh cakap, "Good luck with your 3 hours in train"..dia gelak mmg gelak evil la..hahaha..Ya Allah, urut dada dapat kawan macam ni!

Matt, uri chingguyaaaa..please stop!

8 comments:

  1. Ini akak stay kat mana? Four Season?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup...Four Seasons.. Yena busy sikit lately, jd nya skrg staff dia Matt & Hee je

      Delete
  2. hehehe comelnya ada kawan macam tu. btw Sally beraya kat sana lah ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel tp annoying laa..hahahaha...aah la wakk..sedih kita :'(

      Delete
  3. macam lama lagi je kak sally duduk korea ni :p bestla dah ada kawan korea yeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama tak lama laaa..hbs trip kita balik..hahahah :D

      Delete
  4. wahhh kak Sally ke Korea lagi ke.. hahaha lawak pulak baca entri akak ni.. ini Matt yg gambarnya akak share kat ig tu ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..yes my dear...masih lagi terperangkap dibumi Korea ni haa..LOL..yup..that's the one, the annoying Matt :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!