Diari Korea | Selesai Seoul, jom ke Gyeonggi-do dan Daegu!

10:40:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments


Hai korang! huihhh...lama betul Sally tak update blog ni haaa...busy gila sekarang ni...Sally masih lagi ada kat Korea buat masa ni...alhamdulillah...ada perkembangan dalam bisnes Sally bawak orang berjalan ke Seoul...jadinya untuk expand lagi, selain daripada Seoul...Sally dengan Dayah cuba la ke daerah yang lain pulak...

Sebelum ni kami dah ke Busan, so...kebetulan ada masa sikit ni...nak cuba jelajah Gyeonggi-do dan Daegu pulak....nak tengok kalau-kalau ada tarikan yang menarik yang boleh selit dalam trip ke kan...mana tauuu...asyik berjalan kat Seoul je, yang tukang guide ni pun jadi bosan haaa..hahahaha...

Tapi buat masa ni Sally belum boleh reveal lagi tempat-tempat menarik yang Sally dah jumpa...ye laa...kita nak buat bisnes, jadinya kena la bijak sorok specialty kita sikit kan...kalau nak tau mana tempat yang best, kena la ikut tour dengan Sally..hahahaha...sempat lagi iklan tu! hahahahaha

Doakan Sally baik-baik je kat sini eh...baru ni jumpa kawan baru, eh..kawan ke crush baru kat sini...hahahaha...yang tu lain kali Sally cerita dengan korang eh..hahaha..take care!


You Might Also Like

2 comments:

  1. Wow, freelance tour guide! All the best to you dear. Dlm busy2 bawa client jln2, kalau ada masa, singgahlah ke blog kami & join our GA, dpt duit utk beli-belah.

    ReplyDelete
  2. dah dah BALIK kak sally balik! i nk cd GD i!! HAHAHHA

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!