Duit Raya? Naaa...baik layan Raya Giveaway Festival di Althea!

1:15:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments


Raya Giveaway Festival | Heyyo adik-adik..ni #KakakKimchi kesayangan korang nak cerita pasal Korea..hoyeah sayang..Korea..tapi kali ni bukan nak cerita pasal travelogue ke Korea, tapi nak cerita pasal Raya Giveaway Festival di Althea!

Siapa la si Althea ni..? Ini la nak cerita...Althea merupakan sebuah laman web yang menyediakan pembelian secara atas talian barangan kecantikkan, terus daripada Korea...yes, mmg shipping direct daripada Korea dan tak perlu diragui keaslian produknya..haaa...kepada peminat K-Beauty stuff tu korang kena beli dengan Althea.


Sempena bulan Syawal yang bakal menjengah kita nanti...selain daripada persiapan baju raya, langsir raya, sofa raya...kecantikkan diri pun mestilah kena jaga...dan kepada peminat-peminat barangan kosmetik daripada Korea, korang kena shopping dengan Althea sebelum Syawal ni sebab ada banyak promosi Raya Giveaway Festival...Sambil membeli, korang boleh dapat produk secara percuma! (Satu produk untuk satu pelanggan)

Sebagai Duta Kecil Korea (unofficial + perasan je lebih), Sally mmg teruja sebab Sally tak perlu nak ke Korea semata-mata nak membeli barangan yang Sally nak...err...kadang tu terpergi jugak kesana..hahaha..


This is the most important things guys!
Sally kalau shopping kat Althea...salah satu sebabnya adalah kotak dia..hahaha...kotak dia mmg sangat cantik dan Sally buat jadi tempat simpan barang-barang peribadi dalam tuu...Sempena Ramadan ni, kalau korang shopping di Althea...korang akan dapat kotak edisi terhad untuk bulan Ramadan ni...cantiknya weh..warna pastel dan lembut..jom tambah koleksi kotak! Hahaha

Okay, enough with all the long writing...Sally malas nak cakap banyak...korang sepantas kilat, usha website www.althea.kr dan shopping la untuk raya...Mana tau yang mana single raya ni tahun depan jadi double sebab muka dah cantik macam artis Korea! Kahkahkah! Maklumat lanjut boleh tengok Facebook Althea Malaysia!

You Might Also Like

4 comments:

  1. Artis korea..

    Macam best sahaja..

    ReplyDelete
  2. Pernah shopping kat althea... Comel je kotak die bg... Servis pon cpt..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!