Tuesday, May 30, 2017

Capai pageview 200,000 untuk Mei 2017!


 

Alhamdulillah.

Sejak dah tak kerja ni...Sally mmg fokus lebih kepada blog sebagai sumber pendapatan yang tetap..Bukannya tak nak cari kerja, tapi lebih kepada belum ada rezeki yang sesuai untuk Sally...lagipun dah nak puasa, nak raya...susah sikit orang nak cari pekerja kan..?

Bulan lepas dapat capai target, dan untuk bulan Mei Sally cuba nak dapatkan PV 200,000 untuk sebulan dan alhamdulillah dapat on the second last day bulan Mei!

Untuk korang yang lain, jangan cepat putus asa tau dan buat sehabis baik...sentiasa la yakin dengan kekuatan blog kita..Semoga murah rezeki kita..dimasa hadapan :)

12 comments:

  1. Wow pageviews Sally memberangsangkan..
    Ehem.. ehem.. kongsilah rahsia ;-)

    ReplyDelete
  2. WAH TAHNIAH..

    Marilah kongsikan apa yang sally buat ..utk naikkn pv

    ReplyDelete
  3. Congratz , Sally . Rezeki Sally di bulan puasa =)

    ReplyDelete
  4. Wahhh....Tahniah Sally.. go go go Sally

    ReplyDelete
  5. Tahniah Sally!
    Mai la dtg blog ika jika rajin
    www.unlimitedbeautysecret.com

    ReplyDelete
  6. insyallah Sally.. ada rezeki menanti. samalah kita sejak2 kembali menganggur ni.. rajin sket la nak jaga blog hehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!