Promosi review di www.sallysamsaiman.com

3:19:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments


Sejak dah tak kerja ni macam banyak pulak masa kat rumah kan...So, Sally nak balik kampung ni...jadinya macam nak buat promo laaa...sempena Ho Ho Ho Balik Kampung!

Sepanjang 7 - 11 Mei, Sally nak bukak slot review dengan harga RM100 je!

Apa yg korang dapat?

1x blog entri, 1x IG, FB, Twitter shout out!

Berminat?
1. EMAIL : sallysamsaiman@yahoo.com
2. PM sallysamsaiman.com @ Sally Samsaiman
3. Kalau ade no phone, sila WhatsApp

#review #blogger


Kenapa review di blog?

1. Sebab bila orang nak tau tentang sesuatu...orang akan cari kat Google dan kalau mereka nak tau pasal sesuatu...boleh jumpa review daripada blogger!

2. Murah, bertahan selagi mana blog masih berfungsi.

3. Review ikhalas daripada hati..hahahaha

You Might Also Like

2 comments:

  1. betoi tu...org selalu nak cari sesuatu skrg ni..google jer...

    ReplyDelete
  2. Sekarang ini info di hujung jari.. orang akan Google dulu untuk tahu about sumthing.. dan ini lah fungsi review.. terbaiklah..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!