Betul la orang cakap masa itu emas!

6:31:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Last update blog masa 31 March 2017..

Ini dah nak masuk setengah bulan April...fuhhh~ Baru berangan nak jadi #BloggerKorea terhebat dizaman silam..eh...macam iklan Adab...okay takde kaitan kan dengan mukadimah....Sally actually agak terkilan la sikit harini...

Korang pernah tak mengidam nak makan something, kebetulan benda tu tinggal satu je dan orang lain ambik?

Sally baru je alaminya pagi tadi..

Sally harini ada kat Incheon International Airport sebab nak hantar Eyza Miel balik...baru je Sally jejak nak ke airport CNBLUE dah sampai kat arrival..Time interval tak sampai 10minit je..hmmm...mmg agak terkilan jugak laa sebab Sally estimate dorang akan sampai dalam pukul 8 am...tapi awal pulak...CNBLUE baru balik daripada Thailand sebab ada persembahan kat sana..

Kalau laa CNBLUE tuu mcm telur ikan tembakul (entah betul idok eja), mmg Sally dah lari g masuk Batu Belah Batu Bertangkup sbb tak dapat jumpa...

So, kesimpulannya...jangan jump into conclusion dan datang laa awal ke airport! Hahaha :D

The Garden of Morning Calm; Korea : 2017

You Might Also Like

10 comments:

  1. sedihnya, melepas nk juma CNBlue tu!
    takpela, kak sally dh penah jumpa diorang kat konsert haritu kan *ayat nak sedapkan hati*

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sedih gila weh...sedih yg melampau..hahahaha...ayat tu dah tak dapat sedapkan hati akak dah Mazni :P

      Delete
  2. aiyooo! ruginya..takpe takpe..insyaAllah kalau ade rezeki dptlah jumpa one day..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa...alaaa...ayat yg sedapkan hati ni yg lemah ni...aishhh

      Delete
  3. Kak Sally da pandai ckp korea sikit2?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cakap tu boleh la...benda yang basic... :D

      Delete
  4. Siapa tahu lepas ni ada rezeki jumpa...insyaAllah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa...tak boleh terima kenyataan lagi macam ni :(

      Delete
  5. halamak terlepas peluang nak bawak balik calonnnnn =(

    ReplyDelete
  6. CNBlue??? Saya baru first time sy dengar cnblue.. Khikhikhi ( i am soo kuno)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!