MummyAyu's Giveaway

10:22:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments


Lama betul rasanya Sally ni tak join giveaway...Sally betul punya busy berjalan..hahahaha...bukan busy buat kerja tapi busy travel dan cari duit nak travel dan ulang semula dari awal...tapi kan....Sally macam tertarik dengan hadiah yang Mummy Ayu nak bagi...


Sebagai travel blogger yang paling comel di alam ini..hahahaha...Sally nak passport cover ni...sebenarnya ada je yang Sally punya tapi nak tambah koleksi ataupun buat yang ibu punya ke kan...hahahaha...padahal masa kat Chiang Mai ada je benda ni tapi tak jugak buat...kedekut kot agaknya? hahahah!

Sally tak kisah pun warna apa Mummy Ayu, orang bagi...kita tadah je tangan dengan hati yang terbuka...Korang kalau nak join, klik je kat gambar tuu...cepat sikit tau sebab dah nak tamat dah tempoh giveaway nya!

Giveaway ni berlangsung dari 1 Mac - 8 Mac 2017! 💋

You Might Also Like

5 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!