Mimpi tu kadang-kadang seronok!

4:17:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


Tak tahu la kenapa, sejak kebelakangan ni Sally kerap betul mimpi...Sally rasa kalau korang tidur pun selalu jugak mimpi kan...tapi mimpi Sally kebelakangan ni semua benda yang seronok tau...

Kalau korang perasan, Sally sebenarnya ada buat pakej ke Korea tahun depan (2017); details lanjut korang boleh baca dalam entri Pakej Murah ke Seoul, Korea; 2017! Jadinya mungkin sebab excited ataupun sebab banyak sangat berfikir pasal pakej ni...terus malam tidur pun tak lena mana...

Semalam Sally mimpi lagi benda yang best...hahahaha...Sally mimpi dapat seorang customer on the spot masa kat Seoul tau...yang best nya sebab customer tu sanggup bayar KRW 300,000 (RM1200), just untuk one day trip ke Nami Island..hahahaha...rasanya ni pun salah satu pengaruh drama Korea jugak ni sampaikan termimpi customer tu gila punya kaya..hahaha..yang penting tak nak kalah tu...customer melayu okay...

LOL! Mmg terasa nak ketawa masa bangun tidur tu...entah apa la yang Sally fikir sebelum tidur tuu...rasanya sebab before tidur Sally tgh berborak dengan partner Sally pasal trip ni, suddenly masing-masing tertidur!

So, kalau ada yang nak join trip ke Seoul, Korea tahun depan...Jangan lupa contact Sally tau!


9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!