Jatuh hati balik dengan Jay Chou.

11:00:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments


Sebelum zaman drama Korea mula famous kat Malaysia, Sally mmg merupakan peminat drama Hong Kong...Baik Kantonis, Mandarin atau Hokkien...semuanya Sally suka...Sebenarnya kalau korang perasan dalam drama Hong Kong atau drama cina la mudah katanya, selalu pelakon dia orang yang berulang je...dan Sally suka dengan "chemistry" antara semua pelakon tuu...

Bercakap pasal drama, kalau drama Korea pun kita akan excited nak download semua OST yang ada dalam drama tuu...macam Sally...Sally mmg suka dengar lagu cina...hahaha..percaya atau tidak...Sally mmg suka dengar lagu cina...kadang-kadang faham...kadang tu terpaksa la Google jugak lirik lagu..hahahaha...translate okay!


Penyanyi yang Sally suka macam JJ Lin, Nicholas Teo dan Jay Chou...Sebenarnya Sally dah lama gila jadi fan-girl kat Jay Chou...walaupun takde la fanatik macam mana Sally gila kat Jung Yong Hwa...tapi Sally selalu dengar lagu Jay Chou..huhuhu...

Lately ni selalu la search kat YouTube lagu-lagu terbaru Jay Chou...rasanya dah nak dekat setahun lebih Sally takde download lagu cina tauu...ni semua pasal Korea laa ni...LOL...salahkan Korea pulak!

Kenapa Jay Chou?

Entah...Sally sebenarnya tak kisah siapa yang menyanyi...tapi Sally suka dengar suara dan dengar lagu dia...walaupun kadang tak paham...asalkan melodi dan senikata macam best...Sally akan dengar...Korang tau tak...Sally ni jenis yang takde music preference, walaupun popular mana orang tu...kalau Sally rasa tak minat dengan lagu dia...mmg Sally tak dengar..hihi

Ok laa...sebelum Sally melalut lagi jauh, Sally share dengan korang lagu yang Sally suka...lagu ni baru je keluar bulan lepas...kalau tak faham tuu..buat-buat jela macam faham..hikhikhik...Tajuk lagu ni "Love Confession"..


13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!