Box of Joy & LAZADA Online Revolution 2016!

1:34:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments


Rata-rata korang mesti dah tau pasal Box of Joy daripada Lazada ni kan...Sally pun baru je dapat Box of Joy Sally! Haaa! Apa yang korang sempat grab masa sales 11.11 haritu? Biasa la dah nak dekat hujung tahun...mmg ada banyak sale yang akan berlangsung...tapi pastikan korang beli apa yang korang perlukan je ye..jangan ikut nafsu sangat...Ingatlah masa ada lagi esok hari untuk hidup!

Hahahah...bercakap pasal sale ni, Lazada pun kembali dengan LAZADA Online Revolution 2016 Sale yang akan berlangsung selama sebulan daripada 11.11 - 12.12 (2016) dengan tema "Brands for All" yang mana memfokuskan barangan untuk semua generasi. Sama la macam kaedahnya Box of Joy yang diberikan ni...ada pelbagai jenis produk daripada beberapa brands yang terkenal di Malaysia dan semestinya mmg berbaloi dan perlu korang dapatkan.


Masa bawak balik Box of Joy daripada Lazada ni...orang yang paling happy macam biasa la kan...Semestinya ibu! Hahahaha...Sally ingat dia happy tgk Tefal tu tapi dugaan Sally salah, dia boleh gila excited tengok Food Panda punya maskot kecik tuu..hahahaha...Rasanya tgk semalam dah hilang...mana la agaknya dia sorok Panda Sally ni..

Macam yang korang nampak...ada pelbagai jenis barangan daripada beberapa brands yang terkemuka kat Malaysia ni...Contohnya Tefal, Nestle, Nescafe, Milo, Loreal, Food Panda, SanDisk dan Maggi...So, meh la Sally nak kongsikan sikit dengan korang apa yang ada dalam Box of Joy.


Sebelum dapat parcel ni...Sally sebenarnyda dah pernah cuba Nescafe White Coffee (Rasa Pandan) ni...Sally ada jugak cerita dalam entri kumpul Nescafe 3 in 1 dalam tin. Nescafe ni aroma dia yang sedap tuu...Macam mana korang suka bau daun pandan, macam tu jugak la wanginya bila buat kopi ni... Kalau rasa nak cuba, boleh je dapatkan kat Lazada.



Ini lagi satu benda yang Sally dah beli kat Lazada sebelum dapat yang lagi besar..hahahaha...Sally beli yang 32GB...Masa Sally beli tu ada promotion, jadinya Sally dapat dengan harga RM25 sahaja untuk 32GB...dah la free postage...kegunaan Ultra Dual OTG ni...Untuk kita simpan data, gambar atau video tanpa perlu menggunakan memori pada smartphone...Sally selalu bawak movie dalam ni sebab tak beratkan phone dan yang penting sekali boleh tgk drama Korea kat mana-mana pun!

Antara barang lain yang ada dalam Box of Joy:

1. MILO Promotion Bundle

2. Loreal Professional Mythic Oil Nourishing

3. Loreal Absolut Repair Lipidium Hair Masque

4. Mamy Poko

5. Cerelac Nutripuff Banana & Strawberry

6. MAGGI ROYALE White Tom Yam

7. Tefal Manual Chopper

8. NESTLE JUST MILK Full Cream Milk

Lazada ni dah mmg one stop center untuk dapatkan pelbagai jenis barangan...daripada gadget, makanan, pakaian, alat kelengkapan rumah...semuanya la senang kata...Mmg berbaloi sebabnya Lazada selalu ada promosi yang takkan dapat kalau shopping di pasaraya...Lagipun kan mudah, klik, bayar dan tunggu je sampai barangan yang korang pesan tuu...

**If you would like to participate in reviews like this in the future, please contact affiliate@lazada.com.my to join the Lazada Family!

Jangan lupa, LAZADA Online Revolution 2016 Sale yang akan berlangsung selama sebulan daripada 11.11 - 12.12 (2016)..Gunakan code "20LAPOR25" untuk dapatkan diskaun sehingga RM25...

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!