Tajuk : Tanpa tajuk.

12:30:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments



Plastic..! Hypocrite....! Pernah dengar...?
Mesti pernah punya...sebab kita selalu dikelilingi orang camni...bukan nak cakap kita ni perfect...tapi pada satu-satu masa mesti akan ada juga yang spesis macam ni....well, I am not perfect though but I'll try to be as transparent as I can without trying to be fake...

Dalam hidup ni, kalau kita nak orang buat baik kat kita, kite kena la belajar buat baik jugak dekat orang lain...jangan harap orang hormat kita tapi kita tak pernah ada inisiatif untuk hormat org lain...peringatan utk diri sendiri jugak...

p/s : not in the mood 😔😑

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Lilin]

11:51:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments




Ini mmg thorbaekkkk!

Jimat dan jimat!

Mana pulak nak cari benda ni aihhh~

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Travelogue ke Korea, lagi!

10:56:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments


Korea!

Rasanya kalau yang dah biasa dengan blog Sally, mmg tau kadar obsesnya Sally dengan Korea..Bukannya obses kat orang dia eh (CNBLUE excluded!)...tapi kepada negara dia....Walaupun ini merupakan kali kedua Sally ke Seoul dan Jeju, jujurnya banyak lagi tempat yang Sally tak dapat nak cover...6 hari, 7 hari tu bukan satu jangka masa yang lama sebenarnya...

So, korang kena la sokong Sally ye...Baca la travelogue kali kedua ni tau! Hahahaha...boleh pulak paksa orang baca kan..hahahaha...takde laa...Sally sebenarnya suka nak berkongsi pengalaman...Sally tau ramai yg ada menyimpan niat nak kesana sini..tapi ada banyak kekangan...Sally sendiri bukan orang yang senang, tapi Sally cuba untuk mencipta memori dan pengalaman untuk diri sendiri...

Walaupun sebenarnya Travelogue ke Melbourne masih dalam pending list, tapi jangan risau...nanti Sally akan sambung buat! Tapi lambat sikit laa..hihihi...So, in the meantime...Sally tinggalkan korang dengan kakak kimchi yg comel ni..hihi

Namsan Tower; 2016.

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!