Shopping! Shopping kat ezbuy!

7:03:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments


Shopping lagi…Wanita dan shopping tu mana boleh berpisah...walaupun kat Malaysia ni postage dah naik, shopping tetap kena...terapi! Hahahaha..sebabkan dah mahal, jadinya kita lari ke China…eh..tak tak…kita masih duduk kat Malaysia tapi kita shopping daripada CHINA! How cool? Sally tak tau la sama ada korang pernah terlintas pasal ezbuy atau tidak…tapi Sally nak kata kerap tu tidak la…Cuma pernah beberapa kali membeli kat website ni sebabnya nak beli benda yang Sally nak kat KL ni agak mahal…

Sally jumpa dengan ezbuy masa mencari stok Loz Block yang macam Sally selalu update dulu...sebenarnya dah lama sangat Sally tak beli stok Loz Block sejak-sejak dah busy dengan kelas dan kerja hakiki ni kan...Jadinya, bila beli kat China…mudah sikit sebab Sally dapat beli dalam kuantiti yang banyak dan stok pun lebih updated daripada yang ada kat KL ni…eh, chop! Lupa nak bagitau ezbuy ni apa!!

Korang tau ke ezbuy ni apa?



Kalau korang nak tau, ezbuy ni sebenarnya sebuah portal membeli belah yang mengetengahkan barangan daripada China khususnya...yang best nya sebab korang boleh cari macam-macam benda kat sini...daripada sekecil-kecil benda sampai la sebesar benda macam perabot, pakaian lelaki dan perempuan, gadget, alat permainan kanak-kanak, barangan suka dam macam-macam lagi la…Pendek kata setiap satu benda yang korang nak cari akan ada kat sini…

Jom Shopping di ezbuy!

Mudah je nak shopping dengan ezbuy...Korang hanya perlu daftar, dapatkan username dan password, dan wallahhh..korang dah boleh mula shopping...Sally pun, terus la selongkar apa yang ada dalam tu kan…Kebetulan mmg Sally tgh cari kasut sebenarnya, sambal mencari LOZ Block Sally…selit jugak la masa nak cari kasut…Lagipun semua design up to date! Sampai tak tau mana satu yang nak beli…dah la harga murah..Untuk lebih banyak pilihan, korang boleh je usha kat LINK ni..

Walaupun Malaysia ni takde musim, nak jugak la feeling beli kasut untuk Winter…mana la tau kan kot tetiba sampai ke mana-mana ke kan..hahaha…Macam boot ni…dah la harga murah, siap ada diskaun lagi 30%...Aishh! memang mengundang duit jugak la kan…tak pasal-pasal Sally nak terbeli dah! Eh?


Tapi cantik kan?

Macam yang korang tau, bila shopping online daripada luar negara ni mmg kos penghantaran tu akan sedikit mahal, walaupun kat ezbuy ni shipping rate dia RM4.50/500g tapi kalau beli benda berat, sure mahal jugak kan...tetapi jangan risau, sebelum Sally suggest…Sally dah tolong cari solusi utk korang..hahaha…Jadinya, Sally cadangkan korang cuba gunakan PRIME.

Apa pulak servis PRIME ni?



Macam yang korang tengok kat banner contoh tu, korang boleh beli macam-macam benda dengan hanya kos penghantaran RM8.80...Besar mana pun parcel korang tetap harga RM8.80..Macam mana nak dapatkan PRIME, korang kena baca dekat link yang Sally bagi bawah ni..Bayangkan sebesar alam pun parcel korang, baru je RM8.80..kan murah sangat dah tuu..

Langgan PRIME: RM18.80 (Sebulan) / RM188.00 (Setahun)
Kos pengeposan akan sentiasa menjadi RM8.80!
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang PRIME, korang boleh tengok kat link ni: http://bit.ly/2dGydUd

Atau...kalau korang nak yang lebih cepat dan mudah, korang boleh je gunakan code: ezsh15 untuk melayakkan korang dapat diskaun 15% untuk kos penghantaran..Haaa...dah takde alasan kan kalau nak cakap kos penghantaran mahal..Sekeh kepala kalau mintak free!

Haaa! korang tunggu apa lagi, jangan lupa daftar sekarang dan dapatkan voucher RM15 bila korang mendaftar kat link ni (Voucher RM15)..Siapa nak bagi RM15 macam tu je untuk kita shopping..kan?

Dah! Dah! Pergi shopping sana..hehehe...

Website: www.ezbuy.my

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!