Ke Korea lagi ke Sally?

7:47:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments


November 2011; Kali pertama Sally jejak kaki ke bumi Korea...

Oktober 2016; Yup..kali kedua..InsyaAllah kali kedua Sally akan pulang ke kampung halaman..hahahaha...podahhh! Banyak cantik! Sedar diri sikit lahir kat Hospital Besar Kuala Lumpur, tak payah nak feeling macam nak balik kampung bagai...hahahaha


Kali ni Sally pergi berdua je dengan sahabat baik Sally, Hidayah...dan masa korang tgh baca entri ni Sally dah pun dalam perut kapal terbang dalam perjalanan ke Seoul...Yup, kali ni Sally akan jejakkan kaki lebih lama kat Seoul dan jugak Pulau Jeju untuk kali kedua...

Doakan Sally selamat sampai ye...ETA dalam pukul 3.20pm waktu Korea...(sejam lambat kalau kat Korea) selepas 6 jam penerbangan...Dalam hati ni mmg mintak-mintak la jumpa CNBLUE kat airport tapi rasanya takde harapan kot...Sebab dorang masing-masing tgh busy dengan drama terbaru dan rasanya bulan 11 dorang akan busy dengan Arena Tour ke seluruh Jepun untuk promosikan album Jepun kelima mereka...


Jadinya, kali ni kita yang pergi jumpa dorang..hahahaha...Sally nak serang FNC ENTERTAINMENT! Hahahaha...Nampak kegagahan Sally nak jumpa?

Ok laa...Sally harap korang doakan la Sally selamat pergi dan selamat kembali dan selamat berjumpa CNBLUE walaupun kat kaki lima..hahahaha...dan doakan balik KL nnt Sally tak makan pasir sebulan sebab over-spent kat Korea :)

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!