SAFI Shayla Pek Fleksi; Lebih mudah lebih jimat.

11:06:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments


Rambut adalah mahkota setiap wanita. Metafora ini seringkali dikiaskan kerana setiap helaian rambut yang menawan mampu memberikan keyakinan pada diri. Rambut yang menawan pastinya lahir dari penjagaan yang rapi tidak kira dalam apa jua keadaan. Bagi individu bertudung, penjagaan mahkota ini sememangnya dititikberatkan agar keadaan rambut sentiasa sihat, dan bermaya.


Memahami keperluan wanita bertudung moden, SAFI Shayla rangkaian jenama syampu khas wanita bertudung yang diperkaya Habbatus Sauda memperkenalkansatu solusi penuh inovasi, SAFI Shayla Pek Fleksi.

Warna dan corak reka bentuk pada setiap variasi syampu SAFI Shayla Pek Fleksi dikekalkan sama dengan format asal SAFI Shayla pek pam dan botol, agar dapat memberikan kemudahan kepada pengguna untuk mencari produk ini. Pek inovasi bersaiz 480g ini memudahkan pengguna membawa kemana sahaja. Malah, pek ini juga mesra alam dengan penggunaan plastik 65% lebih kurang.

Ada 8 variasi yang boleh korang cuba:

1. Hitam Menawan
2. Segar Bermaya
3. Anti Kelemumur
4. Kawalan Minyak
5. Anti Gatal
6. Kawalan Rambut Gugur
7. Kawalan Rambut Rosak
8. Licin Terurus


Sally memang dah gunakan SAFI Shayla sejak daripada awal kemunculannya...Variasi yang Sally biasa pakai ialah anti-kelumumur dan yang terbaru ni Sally cuba pulak kawalan minyak sebab rambut Sally memang agak sedikit bermasalah dan berminyak dan Sally memang puas hati sangat sebabnya SAFI Shayla memang diinspirasikan untuk wanita bertudung.

Produk ini boleh di dapati di seluruh Malaysia termasuk pasaraya dan pasaraya hiper utama pada harga RM14.65.Untuk maklumat lanjut mengenai jenama SAFI sila layari laman Facebook SAFI, www.facebook.com/SAFI.MY, laman Instagram SAFI@safimalaysia dan saluran Youtube SAFI di www.youtube.com/safimalaysia

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Domino's Pizza Fabulous Four

1:40:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments


Siapa yang tak suka makan pizza kan..? Walaupun menderita teruk memikirkan berat badan yang tak pernah surut, pizza sangat la tak boleh tolak...Terbaru ni Sally perasan ada satu pilihan menu yang baru dekat Domino's Pizza..."Fabulous Four" ni merupakan menu pilihan yang terbaru kat Domino's Pizza tau yang diinspirasikan daripada menu utama dan juga menu sampingan yang paling digemari rakyat Malaysia..


Dalam "Fabulous Four" ni ada Cheesy Mozarella Stix, Mini Cinnadots, Garlic Cheese Onion Rings dan Roasted Chicken Drummets...Kesemua pilihan ni merupakan pilihan yang paling banyak sejak mula dijual tau...dan sekarang ni Domino's berbesar hati nak bagi bukan satu tapi semua sekali dalam satu menu pilihan; "Fabulous Four"!

 
Walaupun ada 4 jenis, jangan risau sebabnya harga pengenalan Fabulous Four hanya RM19.90! Okay, ini sangat betul tau...mmg hanya RM19.90 je korang dah boleh makan 4 menu yang paling disukai ramai ni...jangan la sedih bila fikir takde pizza sebabnya dah nama pun  Domino's Pizza, mesti ada promosi jugak untuk pizza...

Korang boleh dapatkan 2 Regular Pizza dengan harga RM30 atau 2 Large Pizza dengan harga RM50...Ada lebih 28 jenis pizza yang korang boleh pizza...Kalau Sally, my all time favorite mestilah Beef Pepperoni dan Tuna Temptation...Yang lain tu Sally makan jugak tapi yang dua ni mmg all time favorite laa...


Haaa...Jangan tak tauu...Fabulos Four ni ada rival tauu...Fabulous Four Women & Fabulous Four Kids! Hahahaha..takde laa..gurau je...seronok makan-makan dengan dorang ni...lagi seronok sebab puas makan pizza favorite kan...Alhamdulillah dengan rezeki yang dapat...

Okay, untuk maklumat lanjut pasal Domino's Pizza Fabulous Four atau anything pasal Domino's Pizza termasuklah promosi terbaru dan lain-lain, korang boleh ke Facebook (facebook.com/DominosMY) atau terus ke laman web rasmi Domino's di www.dominos.com.my okay?

Jangan lupa cuba Domino's Pizza Fabulous Four!


2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!