Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

4:34:00 PM Sally Samsaiman 69 Comments


Salam...

Lama betul rasanya Sally tak buat giveaway dekat blog kan..hihihi...Haa! Ni Sally nak buat satu giveaway ringkas...Hadiah dia pun sama macam tajuk giveaway...Haaa! Sally akan hadiahkan 1x Beauty Box yang ada macam-macam dalam tuu...skincare, mekap dan macam-macam lagi...Suka takkk?


Cara-caranya mudah je...

Syarat-syaratnya:

1. Follow blog
www.sallysamsaiman.com

2. Follow Instagram
@sallysamsaiman

3. Like Fanpage
sallysamsaiman.com

4. Pergi kemana-mana entri dalam blog Sally, tinggalkan komen yang ikhlas (min 3 entri)

5. Buat satu entry bertajuk Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

6. Letakkan banner segmen dan link kan ke entry ini.
7.  Dalam entri, ceritakan satu produk yang korang pakai/suka/wishlist (min 20 patah perkataan)

8. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

Mula - 13/9/2016 | Tamat - 26/9/2016

UPDATE : TAMAT!

69 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!