Kumpul Nescafe 3 in 1 dalam tin.

4:47:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments


Korang mesti ada minat mengumpul kan..? Sally sekarang ni tengah mengarut ni...macam-macam benda Sally nak kumpul...kejap-kejap LOZ Block, kang kejap kumpul jam..tu belum lagi masuk kumpul beli tiket flight tahun depan..eh?

Hahahaha!


Sekarang ni Sally tgh gila kumpul Nescafe dalam tin...Rasanya korang mesti pernah nampak koleksi Nescafe 3 in 1 dalam tin ni dijual kan...Sally pun tak tau la apa yang bestnya benda ni tapi jadi obses pulak nak kumpul...Awal dulu Sally beli Nescafe Mountain Wash sebab nak rasa minum decaf punya kopi...lepas tu ada dapat Nescafe White Coffee Oh So Creamy masa attend event dengan 11Street...

Terbaru ni kakak dekat office beli Nescafe White Coffee (Kaw taste) dan akhir sekali lepas Sally terjumpa satu lagi flavor, Sally pun beli Nescafe White Coffee (Rasa Pandan)...Rasanya ni kalau Sally jumpa lagi Nescafe 3 in 1 dalam tin falvor yang lain, mau Sally borong ni..hahahaha...Ya Allah, kuatkan iman ku!

Hehe...so far, ada yang lain korang pernah nampak?

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Orang g Starbucks, dia g Corner pulak..

4:23:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments



Baca tajuk mungkin pelik kan? Hahaha..ok laa...Sally straight to the point..Ini koleksi terakhir LOZ Block yang Sally beli...Lepas ni kena tunggu sampai mood lagi la baru boleh beli lagi...Sebenarnya yang ni block pertama yang Sally buat hasilkan kedai...selalunya Sally akan pilih ikon je atau instruments...

Okay laa...Ni cuma selingan je...jangan lupa ke Starbucks harini...ada apa kat sana?

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!