3 sebab kenapa kena pilih ABS Powerbank [Model Y305]

10:45:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments


Bila dah guna telefon pintar, perkara yang paling kita takut takde WiFi atau data, dan keduanya takde bateri! Berapa ramai antara korang yang lebih prefer bawak charger dan berhenti cas merata daripada bawak powerbank?

Indeed, sekarang ni ada powerbank tu dah mmg sangat perlu, kiranya macam wajib ada la kalau kita jenis yang heavy user dan kena ada bateri sepanjang masa...Memilih powerbank yang sesuai dengan kita pun antara perkara yang penting..Jangan terlalu berat, tidak terlalu lemah kapasiti dan yang penting sekali, kena cas dengan sepantas kilat!

Payah kan nak cari semua ciri-ciri ni dalam satu powerbank?


Jangan risau sebab semua ciri ni ada kat ABS Powerbank...Kalau tak percaya, meh Sally nak cerita kat korang pasal powerbank ni...

1. Ringan dan mudah dibawa
Pada Sally, ABS Powerbank sangat convenient untuk Sally...Walaupun berat hampir 300 gram, dengan kapasiti 15,000 mAh, Sally suka dengan apa yang mampu diberikan...Menjadi seorang blogger, gadget yang ada memang kena sentiasa dalam keadaan yang bersedia..Baik handphone dan kamera, semuanya kena ada bateri yang banyak...Kalau kena join 2-3 event untuk sehari...Lagi la payah!

2. ABS Powerbank mempunyai warranty selama 2 tahun!!
Jangan tipu, Sally tau yang ABS Powerbank merupakan satu-satunya powerbank yang memberikan kita powerbank warranty - 2 years 1 to 1 exchange, yes, you read it right...Mana ada powerbank lain yang tawarkan warranty 2 tahun, paling lama pun kalau original mesti setahun.

3. Cas sepantas kilat
Sally pernah kehabisan bateri kamera masa kat event, nasib baik la dapat cas bateri dengan cepat...dalam masa 15minit je dah penuh terus bateri kamera...dan dah terus boleh buat kerja dekat event yang seterusnya! Kepada korang yang sakan main Pokemon Go tu pun wajib ada powerbank, baru la padan nak kejar semua Pokemon kan!


Powerbank ni datang dengan 2 output, jadinya takde masalah kalau korang nak cas 2 gadget dalam satu masa yang sama..Senang je kan...? Korang tak nak ke beli?

Kalau korang nak tau kat mana nak dapatkan powerbank ni, korang boleh tengok kat https://www.facebook.com/notes/abs-malaysia/where-to-buy-abs-products-in-malaysia/275210272855465 dan yang penting sekali jangan terbeli yang tiruan tau, sebab hanya C Two Gadget merupakan pengedar yang sah di Malaysia!


Sebelum Sally terlupa, kalau korang nak dapatkan harga promosi...korang boleh beli kat 11street tau...ada Merdeka Sale dengan diskaun 20% - 30%, promosi sampai 31 Ogos 2016...Boleh tengok kat http://bit.ly/ABS_11Street

Buatlah pilihan bijak dengan membeli ABS Powerbank!!

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Raya Open House dan Movie Night dengan duta 11street, Zizan Razak

12:32:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments


Jumaat yang lepas, Sally dapat jemputan oeh pihak 11street untuk sama-sama dalam majlis open house dan juga movie night dengan duta mereka, Zizan Razak..Majlis ni juga turut sama dihadiri oleh 60 orang anak-anak daripada Yayasan Kebajikan Budimas..

Kalau korang perasan, sepanjang Ramadhan yang lepas, 11street ada menjalankan kempen 'Do Good Deals' yang mana sambil kita membeli, kita memberi juga. Duit yang terkumpul ialah sebanyak RM30,000 dan diberikan kepada Yayasan Kebajikan Budimas. Kempen ini pada awalnya ialah bagi memastikan 130 orang kanak-kanak daripada Sekolah Kebangsaan Sungai Burong, Tanjung Karang akan menerima sarapan pagi yang sihat supaya mereka mampu belajar dan kekal cergas di sekolah. Mereka ini terdiri daripada kanak-kanak yang keluarga mereka berpendapatan dibawah RM1,000 sebulan.



Pihak 11street pun brmurah hati nak sebab sediakan sedikit duit raya untuk anak-anak daripada Yayasan Kebajikan Budimas walaupun dah habis bulan Syawal...Suka tengok muka senyum dorang...Harapnya mereka semua gembira :)



Selepas sesi bergambar dengan duta, Zizan Razak...mereka semua dijamukan dengan pelbagai juadah dan yang penting semuanya menu raya lagi...hahahaha...dah nama pun open house kan... Rasanya mesti dorang seronok sangat sebab dapat beramah mesra dan spend masa dengan Zizan...Ye la bukannya selalu kita dapat jumpa dengan artis, apa tah lagi nak meluangkan masa dengan mereka..Tahniah kepada 11street sebab anjurkan aktiviti macam ni...


Selepas makan, sempat jugak la Zizan adakan sesi sain autograph...Baratur la semua nak ambik...Belum masuk selfie lagi..hahahaha...macam-macam gelagat masing-masing...Sampai kedalam panggung pun sempat lagi sambung sesi...kejap sign dekat tote bag, kat sweater, buku nota...Seronok agaknya dapat jumap dengan artis kesayangan dorang...

Harap-harap kempen macam ni akan kerap diadakan...tak nak la bila raya je baru nak bagi bantuan kan...sama-sama kita bantu yang mana yang terdaya...

Thumbs up untuk 11street dan Zizan Razak :)

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!