Korean Drama | W

12:41:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments


Haaa...Duta Kecil Korea nak share drama Korea yang baru kat korang ni...Kalau peminat drama Korea rasanya mesti dah ikut drama yang baru ni...Sally awalnya macam malas nak follow tapi lepas baca komen dan beberapa review, jadinya Sally tengok... Masa Sally share dengan korang ni dah masuk episod 6...


Kali ni kita tengok lakonan Lee Jong Suk dan Han Hyo Joo...Rasanya lama jugak tak nampak Lee Jong Suk berlakon...Pada Sally drama ni ada sedikit kelainan daripada jalan cerita yang lain...yela...macam mana ada 2 dunia yang sama dengan dimensi yang lain...Tahniah kepada penulis dia yang terfikir jalan cerita macam ni...

Ada juga yang kutuk drama ni sebab macam tak masuk logik akal..tapi bagi Sally la kan...benda ni lain daripada yang lain..kenapa tidak kan? Lagipun drama je..jangan la emo sangat..iye dok?

Oh Yeon-Joo is a surgeon whose father is a famous comic book creator. One day her dad goes missing and she rushes to his workshop to look for him, but instead finds a strange man bathed in blood. She gets kidnapped by the bloody man, which is where their story begins.

The drama takes place in 2016 Seoul, but in different dimensions that exist in parallel with one another. It’s described as a suspense romance melodrama about “a man and a woman who are living in the same time, but different worlds.

Main Cast: Lee Jong-Suk, Han Hyo-Joo & Jeong Eu-Gene

Episodes: 16

Release Date: July 20 - September 8, 2016 

Watch online : W
Download : Use dramadownloader.com (Check here)

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!