Travelogue ke Melbourne, ada ke yang nak baca?

9:45:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments


Diam tak diam dah 2 bulan Sally berjalan ke Melbourne...Rasanya macam baru je nak simpan duit, menggila dengan +Siti Yang Menaip pasal itinerary dan macam mana nak ke sana kesini...hihihi...Sampaikan Sally dah sampai Melbourne pun masih lagi kacau dia...mesej setiap hari mintak pendapat, tanya itu dan ini....

Ramai jugak yang bertanyakan pasal trip ni...Sally jujurnya belum sampai mood lagi nak cerita...nak mengarang travelogue ni macam nak tulis buku tau tak? Silap hari bulan kang, ajaran sesat Sally cerita kat korang..hihihi...

 
Korang tau tak sebenarnya Sally tak minat sangat dengan negara-negara Eropah, dan negara Omputih ni...Sally sendiri ada bagitahu dalam entri Rindu Melbourne 200%...Walaupun macam tuu...Sally tetap bersyukur sebab Allah berikan kesempatan kepada Sally untuk bawa ibu kesana...kalau nak harap Sally kumpul duit nak bawak, mmg ibu duduk la kat rumah tu..hihihi

Hihihihi...sebenarnya just nak tau; Travelogue ke Melbourne, ada ke yang nak baca?

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!