Sama terjebak dengan Dokoh.

3:04:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments


Kalau korang perasan, tahun ni design dokoh patch, chunky beads mmg popular untuk baju raya...bukan takat baju raya, shawl yang dah lama tak guna semuanya diberikan nafas yang baru...Sally pun tahun ni recycle baju raya tahun lepas...bg nafas baru dengan tampal dokoh patch atas baju, fuhh.. terus jadi macam baju baru!


Hehehe...so, tahun ni tema kita hijau la lagi..LOL

Selain daripada baju, Sally punya plain shawl pun habis semua Sally tampal dengan dokoh...kiranya ber-dokoh la setiap hari tahun ni...


Siapa lagi yang terkena demam dokoh macam Sally..?

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Musim Raya takkan lengkap kalau tak ada kad raya!

12:21:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments




Raya kalau takde Baju Raya, Duit Raya, Kuih Raya rasa macam tak lengkap kan?

Sally pun sama...Walaupun zaman teknologi yang maju ni...Saban hari Sally tetap akan tunggu kad raya kat post box tu...tapi takde la sampai terbaring tunggu kat situ...maknanya selalu la kalau balik kerja terus tengok ada tak dalam post box tuu...

Tahun ni alhamdulillah...dapat la jugak 4 keping...buat masa ni tak tahu la kalau masa depan ada lagi ke kan..hihihi...

Thank you untuk semua blogger yang bagi kad raya kat Sally :)

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!