Segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016!

11:59:00 PM Sally Samsaiman 82 Comments


Walaupun dah masuk era komunikasi pantas, tapi Sally tetap rasa yang kad raya tu sangat la best! Tak tau la pada korang macam mana..tapi Sally selalu excited tunggu kad raya...Hahahaha...so, sempena Hari Lebaran yang akan tiba ni...Sally nak bagi kad raya kepada 20 orang yang bertuah! Kalau rasa nak kad raya, jangan lupa join ye!



Syarat-syaratnya:
1. Follow blog
Sally Samsaiman | Syifa' Azhar | Fatihah Fadzil

2. Follow Instagram
@sallysamsaiman

3. Like Fanpage
sallysamsaiman.com | Mjölk | The Sister's Closet 

4. Pergi kemana-mana entri dalam blog Sally, tinggalkan komen yang ikhlas.

5. Buat satu entry bertajuk Segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016!

6. Letakkan banner segmen dan link kan ke entry ini.

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

Mula - 6/6/2016 | Tamat - 26/6/2016
Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih ye... 

82 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!