Bila Sally dah mula jadi fan-girl balik...

2:17:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments


Dah lama sangat Sally tak bercerita pasal CNBLUE...asyik makanan je yang Sally ceritakan...Beberapa minggu lepas ada satu episod dalam "The Return of Superman" (uncle special episode) masa Yonghwa & Jong Hyun kena jaga baby Ro Hee anak kepada Ki Tae Young & Eugene...Sebenarnya Sally dah lama tak follow "The Return of Superman" lepas Sarang & Triplets tu dah tak ada...new family ni semua Sally tak ikut sangat...


Oh Maiiii...dah lama gila kot Sally tak rasa jadi fan-girl yang sengeh masa tengok gambar...Dah setahun lebih Sally tak jumpa dorang dalam mana-mana konsert...Rindu gila!

Ya...ya...tau laa macam over je bila cakap macam ni kan...tapi itulah hakikatnya, you will know that kind of feeling bila lama tak juma dengan someone..hahahaha...Hati Sally ni mmg ada CNBLUE je tu yang padah tuu..kekeke...

Suka gila tengok dorang berdua spent masa dengan Ro Hee...berjalan-jalan...Yonghwa ada cakap yang dia tak sangka jadi ibubapa ni penat lepas dia kena bawa Ro Hee macam tu...Jong Hyun pulak kata, suka tengok Ro Hee senyum sebab nampak Ro Hee cantik & comel masa senyum...well, no wonder la parents suka tengok anak-anak bila stress atau penat yerr...

Okay laa...tulis panjang-panjang pun kang Sally sorang je yang baca..hihihi...

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!