Bila Barbie berhijab, manusia pun kalah!

10:14:00 AM Sally Samsaiman 19 Comments


Sally ni nak kata suka scroll Instagram tu tak laaa...tapi kadang-kadang bila ternampak sesuatu yang lain daripada yang lain mmg Sally excited sikit....Semalam Sally jumpa satu IG...Dia jadikan barbie sebagai model dan yang penting semua barbie tu berhijab..hihihi...comel gila kot...terasa macam kenapaaaaaa la barbir pakai hijab boleh jadi se-hijabister sebegini rupa...hahahaha...








Semua cantik? Semua comel kan? Hihihi...Sally mmg suka barbie...dari dulu lagi sampai la mama bagi barbie Sally kat sepupu Sally lepas tu mmg dah tak main dah la...Sally kan agak gempal, comel je badan pasal tu Sally suka tengok barbie..hihihi...

Untul lebih banyak gambar barbie berhijab, korang boleh usha IG : +Hijarbie 

19 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Descendants of the Sun, season 2 confirmed!

7:06:00 AM Sally Samsaiman 11 Comments


Fenomena Descendants of the Sun mmg tak dapat disangkal lagi...daripada Korea merebak sampai ke Malaysia dan serata dunia...Sally pun tak terkecuali la kan...walaupun Sally takde la sampai terkena panahan mata si Song Joong Ki tu tapi suka la jugak tengok lakonan dia dengan gandingan Song Hye Kyo...

Selepas tamat Descendants of the Sun beberapa bulan yang lepas, ramai yang terdengar ura-ura yang akan ada season 2...fuhh! mmg excited la semua peminat Descendants of the Sun sebab ada sambungan kan and guess what?

Memang ada SEASON 2!!


Haaa! Ini ada lagi satu berita kepada peminat pasangan Seo Dae Young dan Yoon Myung Joo, sebabnya season 2 akan lebih mengetengahkan pasangan ni nanti..Sally pun sebenarnya mmg suka tengok pasangan ni walaupun sebenarnya pasangan Song Joong Ki dan Song Hye Kyo mmg comel...

Pada Sally, pasangan Seo Dae Young dan Yoon Myung Joo ni macam pasangan "orang dewasa" yang bercinta laa...ada comel dia ada romantik dia..hihihihi...Descendants of the Sun season 2 dijangka akan menemui peminat drama ini pada tahun 2017.

 
Walaupun pasangan Song Joong Ki dan Song Hye Kyo berkemungkinan tidak akan ada banyak scenes dalam season 2, tapi Sally rasa gandingan Major Seo Dae Young (Jin Goo) dan Yoon Myung Joo (Kim Ji-Won) pun dah lebih daripada cukup untuk naikkan rating mereka nanti...kan?


11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!