Senarai pemenang Holiday Giveaway by Sally Samsaiman (Part 6)

4:05:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments


Mintak maaf sebab agak lewat nak umumkan pemenang...fuhhh...bila dah akhir semester ni...macam lipas kudung...tak menang tangan nak siapkan assignment dan macam-macam lagi...bila pergi event pulak, satu hal lagi nak kena siapkan write-up..hahahaha...

Okay laaa...Sally tak nak buang masa korang baca bebelan merapu, so kita teruskan dengan pengumuman pemenang Holiday Giveaway by Sally Samsaiman (Part 6). Sebelum tu, kepada yang akan menang poskad DIY yg Sally akan buat. mohon bertabah la sebab Sally belum sempat design lagi..huhuhu...expected late la sikit yer..hihihi...

Seramai 45 orang blogger yang sudi join, link korang boleh tengok kat SENARAI PESERTA.


So, pemanangnya ialah:

DIY POSCARD BY SALLY


KEYCHAIN @ FRIDGE MAGNET


Okay, kepada pemilik blog diatas...boleh la emailkan details kepada Sally di sally.samsaiman@gmail.com...Lagi cepat lagi bagus la....kalau boleh sebelum hari Sabtu (4hb Jun 2016) Kalau korang tak tuntut...Sally bagi kat orang lain..hehehehe

Subject : Pemenang Holiday Giveaway by Sally Samsaiman (Part 6)
Nama :
Alamat :

So, that's all...Tahniah diucapkan kepada yang terpilih, kepada yang tak terpilih tu...cuba lagi dalam giveaway seterusnya ehh..Terima kasih juga kepada blogger yang datang memeriahkan giveaway Sally...maaf sebab tak dapat nak bagi hadiah kepada semua orang...Budget lariii ooo berjalan kat oversea ni..hehehe...

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!