Rindu Melbourne 200%

9:21:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments


Dah 2 minggu berlalu...Rasanya kali ni tak banyak benda yang Sally excited nak cerita...sebab balik je dari Melbourne, masuk office dan terus macam orang gila prepare for assignment, kelas, assessment kat office, events dan macam-macam lahh...

Jujurnya kan...rindu gila dengan Melbourne...Kalau selalu lepas konsert Sally akan terkena "concert-withdrawal syndrome"...tapi kali ni lepas balik Melbourne, rindu gila dengan negara tuuu...terasa macam cepat sangat masa berlalu kat sana...yela...bila dah nak masuk musim luruh, mmg cuaca akan cepat gelap dan akan sering hujan...rasanya silap percaturan jugak la sebab memilih untuk pergi masa musim luruh...

Sally sebenarnya tak excited sangat nak ke sana...bukannya tak bersyukur tapi sebab minat Sally lebih kepada negara-negara ASEAN...hahahaha...dah nama pun orang Asia kan, taste dia pun tetap la kena ikut negara kelahiran...hahahaha...


So, kalau korang menunggu travelogue Sally, kena la tunggu lama sikit..hahahaha...sebabnya Sally nak kena fokus kepada kerja dan tugas hakiki sebagai seorang pelajar...maybe lepas final ke Sally akan update atau lepas +Siti Yang Menaip habis tulis travelogue dia tu..hahahaha...jangan lupa baca nanti...

Kalau korang ada tulis pasal travelogue korang kemana-mana pun, komen jela link kat bawah yer..Nanti Sally cikidaut...

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!