Ralat bila parcel hilang.

10:42:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


Jadi blogger ni...ada macam-macam kategori...Bercakap pasal blogger yang selalu terima parcel untuk review, mmg tak dinafikan Sally ada banyak terima...Selalunya Sally akan gunakan alamat yang sama untuk tu...

Selalunya parcel Sally mmg akan ada orang yang terimakan bagi pihak...tapi since minggu lepas, Sally tunggu satu parcel yang sampai kesudah takde nampak batang hidungnya...Niat awalnya ingat PR lupa nak pos atau masih belum pos, tapi bila PR call bertanyakan kenapa Sally belum update pasal review ni...Sally pun jadi pelik la sebab takde benda yang sampai pun untuk Sally review...

Selama ni tak pernah pun wujudnya kejadian macam ni...bukannya mereka tak tahu yang Sally kena buat "kerja" untuk setiap barangan "percuma" yang Sally terima...tapi bila hilang kan, ralatnya rasa...Lagi-lagi bila PR kata dah selamat deliver barang tu..bukan guna mana-mana courier...Haihhh...entah macam mana nak react...huhu


9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!