Beauty Stuff Giveaway by Sally Samsaiman

8:00:00 PM Sally Samsaiman 33 Comments


Salam.
Sesi mengemas barang-barang dilancarkan, jadinya ada beberapa barang yang Sally rasa nak bagi dekat kawan-kawan blogger yang sudi menjengah ke blog Sally..Sally rasa giveaway ni lebih kepada perempuan laa...tapi kalau lelaki nak join pun boleh jugak...Sally buat giveaway ni as simple as possible..okay..?

Giveaway ini juga bersempena harijadi mama dan ibu Sally yang jatuh pada 16hb & 26hb.



1. Buat Entry Giveaway bertajuk "Beauty Stuff Giveaway by Sally Samsaiman"

2. Letakkan banner giveaway dan link kan ke entry ini.

3. Follow Blog

4. Follow Instagram

5. Like Fanpage
Official Sally Samsaiman | Mjölk

6. Dalam entri, jawab soalan ni...

"Kenapa Sally perlu berikan barangan SimplySiti @ Nature Republic kepada saya..?"

7. Publish entry dan tinggalkan link entry di dalam kotak komen.

Haaa! kali ni Sally bagi banyak sikit benda nak kena buat...selalunya senang sangat kan giveaway Sally...So, kali ni Sally nak bg korang buat kerja lebih sikit..hihihi...

Sally akan memilih 2 orang blogger berdasarkan jawapan yang diberi...Ada 2 set barangan Simply Siti dan Nature Republic untuk dimenangi.

Mula :16hb Mac 2016 (8.00am) | Tamat : 26hb Mac 2016 (8.00pm)

Kepada yang tiada Instagram atau Facebook...takpe...masih boleh join tapi jangan la takde blog ye...yang penting syarat-syarat nombor 1,2,3,6 & 7 tu wajib...

---- SENARAI PESERTA ----

TAMAT!

33 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Orang lain menanti Sakura, Sally suka dengan musim luruh.

9:52:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments



Bulan April, rata-rata manusia menanti Sakura....tapi pada Sally...musim luruh sentiasa menjadi musim yang paling Sally tunggu-tunggu...Ini pengaruh "Autumn In My Heart" dulu la ni...walaupun masa awal-awal wujudnya drama Korea, Sally lebih suka "Winter Sonata" tapi akhirnya bila pertama kali nampak musim luruh, Sally rasa lebih suka dengan musim luruh...

Tak dinafikan, musim bunga...tengok sakura, tengok bunga yang berkembang mmg cantik...tapi entah kenapa...Sally lagi dekat dengan musim luruh...hihihi...mungkin sebab perasaan gugur tu barangkali..?

Korang suka musim apa..?

Summer - Spring - Winter - Autumn

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!